Ha megvan a menzeszem lovagolhatok betéttel?
Nem fogsz átázni.
Közvetlen lovaglás előtt elmész és teszel be egy újat és az egy lovaglást ki kell bírnia.
Nekem kiszokta bírni bőven.
Viszont reménykedj hogy nem mentek terepre esetleg hosszabb túrára mert ott már gondok lesznek.
2 nap múlva megyek először lovagolni 6 év kihagyás után, bár a lovastábor programjaiban benne van, hogy egyik nap elmegyünk, de mivel addig kb Másfél hónapot tudok majd lovagolni nem hiszem, hogy kivinnének hosszú időre.
Ha nagyjából egyenletes a vérzésed, megterhelésre se lesz jóval erősebb, egy jó erős betétnek bírnia kell, a lényeg, hogy jó bugyit válassz hozzá, ne csúszkáljon el. A lovon szinte csak ülsz, mármint fel-le mozgáson kívül semmi extra mozdulat nem kell, így kicsi az esélye "baleset" történik.
Én sokáig betéttel lovagoltam, de miután áttértem a tamponra, el nem tudnám képzelni, hogy (bocsi ha nyers leszek) az átvérzett betéten ücsörögjek, még ha fel is szívja. De tamponnal csak akkor lovagolj, ha előtte már kitapasztaltad a használatát, tudod melyik méret mennyi időre fogja fel a vérzésed. A mini tampon az én közepes vérzésemnél biztos nem bírna ki egy órás testmozgást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!