Mikor kaptad/ vetted az első lovadat? Milyen fajta volt?
Én 10 évesen kaptam, az első pónim, egy Dartmoor pónit. Majdem fekete, szóval sötét pej. 3 éves volt, amikor megkaptam, és már be volt lovagolva nagyjából. Herélt, és Rocky a neve.
A Dartmoor póni nagyon nyugodt ló fajta, ezért is kaptam ilyen lovat. Akármilyen nemű rettentően nyugodt. Nézz utána, ha érdekel, mert érdekes dolgokat írnak róla. Valahova még azt is írják, hogy sokszor szokott gyerekek első lova lenni.
Köszönöm, hogy feltetted ezt a kérdést. 😋😋😋😍😍🐎🐎🐎🐎🐎🐎🐎🐎🐎🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴😊😊😊😊😊😊😊😊😉😉😉😉😉😉😜😜😜😜😜😜😜👍👍👍👍👍👍
Utolsó! Sok kellemes élményt a lovaddal! :)
Utána olvasok.
Oh gyerekek en vagyok a kakukktojas...
16evesen vettem magamnak az első lovam diakmunkabol, suli mellett is dolgoztam ugy fizettem a bertartasat.
1 éves kisberi csikó volt.
Majd a bértartó helyen bekotottek mellé egy új lovat aki szana szét rúgta sajnos úgy sérült hogy nem lehetett megmenteni.
Utána nem vettem masikat, már felnőtt fejjel vettem a következő lovam/lovaim 21evesen
Parommal vettunk vidéken egy tanyat és oda vittuk őket.
Sorba irom:
1. 3éves haflingi csődör
2. 1éves arab felver x póni kanca
3. 3éves angol telivér x ugroló herélt
4. 10éves shetlandi csődör
5. 9 hónapos tinker kanca
6. 2éves póni csődör
7. 1,5éves pinto x magyar félvér kanca
8. 6hónapos hidegvérű tarka csikó, csődör
9. 6éves furioso kanca
10. Welsh póni 10 éves kanca
11. Shetlandi póni csődör 2éves
12. Welsh póni 6éves vemhes kanca (fekete)
13. Welsh póni 12éves vemhes kanca (sárga)
14. Galoppról hozott 3 éves angol telivér mén
Nyilván nem egyszerre lettek véve hanem folyamatosan x időközönként
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!