Ultrahangos kültéri ugatás gátló segíthet?
Vagy beviszed őket èjjelre.
Vagy rendesen lefàrasztod. Értem én, hogy nyàr van, meg meleg, és egész nap döglenek a kutyàid, de estefelé egy kis kiadòs feladatozàs, és nem lesz ebből probléma. Nekem a fàradt a kedvenc kutyafajtàm.
Muszáj leszel éjszakára bent altatni őket. Nálunk is csak ez volt a megoldás. Nem akartam megvárni, hogy valaki megmérgezze őket. Ha valahova hajnalban mennem kellett, kutyabébiszittert szereztem, aki nálunk aludt és reggel 8-nál előbb nem engedte ki a csapatot. Vettem kültéri ultrahangos kutyaugatásgátlót, de semmit sem ért. Arra jó volt, hogy azóta kicsit csökkent a hallásom, mert néhányszor beltéren cseréltem benne akkut és besípolt, valamint az összes madár elköltözött a környékről. Mivel nem csak a kutyáid ugatására fog megszólalni, nem fogja kiváltani az ugatásgátló hatást. Van rajta egy vagy két pöcök, amivel a falhoz lehet rögzíteni, képtelenség úgy odarakni, hogy nagyobb szélben ne ütődjön neki kicsit a falnak, minden ütésnél besípol. Akkor is besípol, ha belefúj a szél.
Akkor is besípol, ha a szomszéd kutya ugat. Mivel több kutyád van, bármelyiknél besípol, így nem fogják megérteni, hogy ugatás és síp közt van összefüggés. Akkor értenék meg, ha ugat egyet és arra jön a síp. De mivel síp van akkor is, ha a másik ugat, akkor is, ha fúj a szél, nem alakul ki a reakció. Tehát ugyanúgy fognak ugatni tovább és kénytelenek lesznek szegénykék hallgatni azt a szörnyű hangot, amit ha tényleg hallhatatlanra állítasz, akkor is kellemetlen érzést okoz az ember dobhártyáján is. Szerintem kínoztam őket vele legalább fél évig, aztán beláttam, hogy fölösleges. Ha ez a leírás nem riasztott el, nagyon szívesen eladom neked valami jutányos áron, írj privátot. Tökéletesen működik, csak épp többet árt, mint használ.
Jaj, de cukik!!!!:DDDD
Most komolyan kikapcsolták? Nagyon okos kutyáid vannak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!