Mit csináljak ha ugat a kutyánk?
Egy középtestű keverék kölyök kutyánk van , most 5 hónapos és egy hetes
2.5 hónapos korában hoztuk el és az előző gazdájánál benti kutya volt mi meg kint tartjuk mert ha megnő nagy lesz, hosszú szőre van és anya allergiás is rá szóval nem lenne jó.
Elsőnek ugye sírt de azóta megszokta hogy kint alszik, van háza amiben kutyaágy is van meg minden
Játékai is vannak és eddig nagyon jól megvolt
Viszont úgy egy 5-6 napja valamiért este 9-10 fele elkezd ugatni és nem hagyja abba csak akkor mikor kimegyünk hozzá
Mondtak már olyat hogy biztos fél de akkor eddig miért nem ugatott vajon?
Esetleg mit tudok csinálni?
Nem lehetek vele ott kint egész éjjel
Köszönöm a válaszokat

Szerintem érez valami szagot. Nincs a közelbe erdő? Vagy lehet egy macska is aki ilyenkor arra megy.
(Mostanába a miénk is folyton ugat mert itt van tőlünk 20m-re az erdő és végig mennek a vádak lehet hallani.)
Van erdő a közelben de az nem zavarta eddig
Meg a szomszédnőnek a macskája van akivel nap közben játszik
Körbe körbe szaladgál és ugat, csak akkor hallgat el ha kimegy hozzá valaki
Hát az a gond hogy németországban nagyon drágák a kutyák így apa nem szeretne venni még egyet
Viszont lesz egy macskánk jövőhét hétvégétől akivel össze szeretnénk valahogy barátkoztatni
Tudom hogy általában nem jönnek ki jól de például nagymamámnál is nagyon jól megvannak a macskák a cicával
Mert most az a baj hogy éjszaka szeretnénk mi is aludni, nem lehetünk ugye kint vele

Tipikus kutyához nem értő kérdező...:D
Se falkavezér se jó gazda nem vagy. Honnan veszem??? Az összes mondatodból neked is süt a hozzá nem értés.
Nézz egy kis Cesar Millant.
Persze, hogy ugat szerencsétlen.
Más állatot pedig ne vegyél magadhoz, amíg 1-el se bírsz.
Apám neveli nagyrészben, nem én vagyok a "falkavezér"
És igen, csak kiskoromban volt kutyánk, nem értek hozzájuk.
De apám nincs itthon éjszaka ezen és a jövőhéten és nem tudom mit csinálhatok
Pontosan azért kérdeztem mert nem értek hozzá
Ebben mi olyan nagy probléma?
Én is szeretem, játszok vele, etetem
De nem tudok vele így rendesen bánni, ebben igazad van.

Azért ugat, mert ezt tanítod meg neki. Azzal, hogy kimész hozzá, lejutalmazod az ugatást. Pláne ha úgy mész ki, hogy meg meg is szeretgeted, megvígasztalod és hasonlók. Persze, hogy ugatni fog, ha figyelmet kap érte!
De magától nem is fog leszokni róla.
Mennyit sétáltatod egy nap? Ebből mennyit mehet szabadon?
Mennyit és hogy fárasztod egy nap agyilag?
Mennyit van a kertben egyedül? Egy nap mennyit vagy kint vele?

Le van fárasztva eléggé hiábak kinti kutya neku us kell a séta mozgassátok le jól játsszatok vele sétáltassátok este lefekves elött labdázattok még vele.....
Szellemileg le van fárasztva?? tanítva van??
Napi 2x visszük sétálni és rengeteget szaladgál egész nap, de akkor ma megpróbálom kihúzni még hosszabbra a sétákat hátha
Köszönöm a tanácsokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!