A kutyám teljesen rá van állva a fényjátékokra, a hűtőt nem lehet kinyitni, anélkül, hogy ne próbálná elkapni a tükrözödést, hogy tudnám leszoktatni?
Nem tudok róla, benne vana pakliban, hogy lézerrel futtatták, nem vagyok egész nap otthon. A lézereket, hasonlókat már jól elzártam. Amit viszont szeret az a lepkék keretése nyáron, azt vettem észre, hogy ott is a falra vetült árnyék alapján kapja el őket.
Próbáltam már kizökkenteni, miközben ezt csinálja, próbáltam hozzászoktatni, bekapcsoltam a zseblámpát és leraktam a földre, majd otthagytam.
Azért hagytam, mert eleinte jelentéktelennek tűnt.
Ez egyébként kényszeres viselkedészavar, nem csak egy rossz szokás. Amit te tiltással nem fogsz tudni megoldani. Azt kellenne megtalálni, hogy mi okozza.
Eleget mozog-e? Az agya le van-e fárasztva? Jártok-e kutyaiskolába?
Mennyit mozog AKTÍVAN a kutya?
Én a helyedben felkeresnék egy viselkedésproblémákhoz értő kutyakiképzőt, mert ez baromira nem normális, főleg az nem, hogy ennyire érdeklik az árnyékok.
Egy sima kutyakiképző ide nem lesz elég, internetes háziptaktikák meg pláne nem.
A megoldás:
SZAKEMBER.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!