Előfordul hogyha megfürdetsz egy kismacskát akkor fürdetés után az anyja fúj rá?
Figyelt kérdés
2010. júl. 11. 15:30
1/11 anonim válasza:
Az sokkal valószínűbb hogy jól összekarmol, mivel a macska utálja a fürdést...
2/11 anonim válasza:
A nacskát nem kell fürdetni, kivéve, ha bolhátlanítod vagy olyan olajos szennyeződés került rá, amit nem tud lenyalni. Ha túléled egyáltalán, mert a macska híresen utálja a vizet.
Kismacskát pláne nem szabad fürdetni, őt porrak kell bolhátlanítani.
3/11 anonim válasza:
Teljesen egyetértek. A macskákat nem kell fürdetni, pláne ha még olyan kicsik, hogy az anyjukra van szükségük.
4/11 anonim válasza:
hát mégis, szerinted miért fúj rá az anyja? mert lemostad ról a szagát, amiről megismerné. remélhetőleg ez elmúlik, mert ha nem, akkor van egy elanyátlanodott kiscicád. ilyen hülyeség egybként is hogy jut eszedbe, hogy megfürdesd a kölyökmacskát???
5/11 anonim válasza:
A kisbaba is megijed ha az anyja megmossa a haját mert nem ismeri meg. Azt anya macska sem ismeri meg és a szaga is más lesz. És szerintem sem kell fürdetni.
6/11 A kérdező kommentje:
Nem én fürdettem meg hanem a barátnőm!! És akkor a cica sem az enyém volt!!!
2010. aug. 14. 16:47
7/11 anonim válasza:
Kategória: állatok/KUTYÁK gratulálok.
és minek kéne megfürdetni...
istenem, ezelőtt 30-40 éve még az emberek se fürödtek minden nap de az állatokat sose fürdették és mégse halt ki egy faj se
8/11 anonim válasza:
Az én macskám szereti a vizet! Magától beleugrik a kádba ha hallja a víz csorgást
9/11 anonim válasza:
De kismacskát nem jó ha megfürdeted
10/11 anonim válasza:
1. Ahogy már előttem mondták ez a kérdés nem ide való! 2. kismacskát nem kell fürdetni ezt mond meg a barátnődnek is! Normális lehet. Kismacskát fürdetni..... Én még a nagyot se szoktam csak ha valami olyan megy a szőrére amit nem tud lenyalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!