Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nem morbid kicsit ez a chip...

Nem morbid kicsit ez a chip dolog?

Figyelt kérdés

Nekem amikor hallottam róla teljesen ledöbbentem. A gyerekeinkbe is chipet rakunk legközelebb?

Ez már tiszta black mirror. Kínában van az a nyomkövető rendszer ami pontokat ad neked meg követ az utcán, nem csodálkoznék ha azt is bevezetnék.

2019. júl. 15. 17:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
92%
Nagyon jó, és hasznos dolog a chip. Igaz, ha mindenki rakna a kutyára nyakörvet és bilétát, még könnyebb lenne megtalálni a gazdaját, ha elszökött. De azt könnyen le lehet róla venni, a chipet viszont nem.
2019. júl. 15. 18:07
 12/19 anonim ***** válasza:
92%

Alternatív megoldás a tetoválás, ami nem feltétlenül maradandó, lemásolható (hamisítható) és esztétikailag is kifogásolható. Te melyiket választanád a kettő közül?

A nyomkövetéses aggodalmad pedig teljesen alaptalan, mert a chipet kb. 3cm-nél kisebb távolságból lehet csak leolvasni és önmagától nem sugároz magából jeleket.

2019. júl. 15. 18:24
 13/19 anonim ***** válasza:
80%

XD ez a kérdés 😂😂 ember most szétröhögtem a 3,14csám 😂😂🤣🤣🤣 a kérdés sokkal morbidabb.

A gyerekes rész meg a nyomkövetés nem tudom hogy jön ide, de ahogy látom, Mihago szokásához híven alakít 😂😂😂🤣🤣🤣 akkora troll mint a kérdező 😂😂😂🤣🤣

2019. júl. 15. 18:29
 14/19 anonim ***** válasza:
12%
Én értem mire gondol a kérdező. Ha tovább fejlesztik ezt a chip dolgot, simán lehet benne nyomkövető stb. Én tuti nem hagynám, hogy belém ültessenek, de a kutyámnak van. Bár bilétája is van, így ha el is veszne, nem lenne szükség leolvasni a chipet.
2019. júl. 15. 18:36
 15/19 anonim ***** válasza:
75%
Szóval szerinted az állampolgárság, a diákigazolvány, a személyi és a jogosítvány, meg általában minden hivatalos személyt igazoló irat is morbid dolog. Nem gondoltál még rá, hogy a te agyadban van esetleg a gond?
2019. júl. 15. 20:37
 16/19 anonim ***** válasza:
90%

Jaj, már itt is? Komolyan ez az Amerikából induló bagatel baromságok már szinte vírus szerűen terjednek.

A Chip egy nagyon hasznos és jó dolog. A chippel azonosítható a gazdi, ha a kutyus elveszik, vagy ellopják, ezen kívül tartalmazza a veszettség elleni oltásának dátumát ami nagyon fontos, főleg itt a keleti régióban.

Ez pont olyan mint az oltásellenesség. Az embereknek nincs jobb dolga mint ilyesmi miatt összeesküvés elméleteket szövögetni.

Adok egy jó tanácsot, felejtsd el ezeket a kombinálós összeesküvés elméletek olvasását, és ne légy hiszékeny!

2019. júl. 16. 09:58
 17/19 anonim ***** válasza:
10%
Hagyd csak egy nyomorult véglény troll 😂😂😂🤣🤣
2019. júl. 16. 09:59
 18/19 anonim ***** válasza:
79%
Nyugi kérdező, a mobilod alapján mindig tudni hol vagy. Na az nyomkoveto. Nem zavar?
2019. júl. 16. 12:33
 19/19 anonim ***** válasza:
54%

Most azért, mert "jaj, hova fogják ezt fejleszteni" emiatt ne tegyenek a kutyákba chipeket? Ez a legjobb dolog, ami az állatvédelemben az utóbbi időben történt, sokkal több elveszett kutya kerül így vissza a gazdájához.

A nyakörv és biléta nem opció, mert vannak olyan aljas emberek, akik lelopják a kutyáról a nyakörvet bilétástul.

2019. júl. 16. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!