Nem morbid kicsit ez a chip dolog?
Nekem amikor hallottam róla teljesen ledöbbentem. A gyerekeinkbe is chipet rakunk legközelebb?
Ez már tiszta black mirror. Kínában van az a nyomkövető rendszer ami pontokat ad neked meg követ az utcán, nem csodálkoznék ha azt is bevezetnék.
Alternatív megoldás a tetoválás, ami nem feltétlenül maradandó, lemásolható (hamisítható) és esztétikailag is kifogásolható. Te melyiket választanád a kettő közül?
A nyomkövetéses aggodalmad pedig teljesen alaptalan, mert a chipet kb. 3cm-nél kisebb távolságból lehet csak leolvasni és önmagától nem sugároz magából jeleket.
XD ez a kérdés 😂😂 ember most szétröhögtem a 3,14csám 😂😂🤣🤣🤣 a kérdés sokkal morbidabb.
A gyerekes rész meg a nyomkövetés nem tudom hogy jön ide, de ahogy látom, Mihago szokásához híven alakít 😂😂😂🤣🤣🤣 akkora troll mint a kérdező 😂😂😂🤣🤣
Jaj, már itt is? Komolyan ez az Amerikából induló bagatel baromságok már szinte vírus szerűen terjednek.
A Chip egy nagyon hasznos és jó dolog. A chippel azonosítható a gazdi, ha a kutyus elveszik, vagy ellopják, ezen kívül tartalmazza a veszettség elleni oltásának dátumát ami nagyon fontos, főleg itt a keleti régióban.
Ez pont olyan mint az oltásellenesség. Az embereknek nincs jobb dolga mint ilyesmi miatt összeesküvés elméleteket szövögetni.
Adok egy jó tanácsot, felejtsd el ezeket a kombinálós összeesküvés elméletek olvasását, és ne légy hiszékeny!
Most azért, mert "jaj, hova fogják ezt fejleszteni" emiatt ne tegyenek a kutyákba chipeket? Ez a legjobb dolog, ami az állatvédelemben az utóbbi időben történt, sokkal több elveszett kutya kerül így vissza a gazdájához.
A nyakörv és biléta nem opció, mert vannak olyan aljas emberek, akik lelopják a kutyáról a nyakörvet bilétástul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!