Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nem morbid kicsit ez a chip...

Nem morbid kicsit ez a chip dolog?

Figyelt kérdés

Nekem amikor hallottam róla teljesen ledöbbentem. A gyerekeinkbe is chipet rakunk legközelebb?

Ez már tiszta black mirror. Kínában van az a nyomkövető rendszer ami pontokat ad neked meg követ az utcán, nem csodálkoznék ha azt is bevezetnék.

2019. júl. 15. 17:13
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
85%

Istenem...miért lenne morbid?

Ha elveszik a kutya, akkor chipleolvasóval kb fél perc alatt ki lehet deríteni, hogy ki a gazdája és hol lakik. Ez nem nyomkövető, csak sokan sajnálták Buksira a 200 forintos bilétát, ezért nehéz volt beazonosítani hogy kié, amikor megpattant otthonról.

Ne olvass annyi összeesküvés elméletet...

2019. júl. 15. 17:15
 2/19 Mihago ***** válasza:
9%
Hát, nem természetes, az biztos. Amerikában nem az, és elég komoly mozgalom is van ellene. Néhány esetben - igaz, sok millióból - elég komoly komplikációkat okozott. Nekem most először van chipelt kutyám, 2011-ben tették bele, egyelőre nincs tőle baja.
2019. júl. 15. 17:16
 3/19 anonim ***** válasza:
94%
Szuper ötlet. Legalább mikor agyonkínzott kutya tetemét találják legközelebb, akkor vissza lehetne követni 10 perc alatt, hogy ki volt a tettes. Jó gagyi kérdéstkört választottál provokálni... unatkozol?
2019. júl. 15. 17:17
 4/19 anonim ***** válasza:
93%
Ha elveszne a kutyusod(még ha szerencsétlent egész életében pórázon tartod, akkor is megléphet), akkor ez alapján meg tudják keresni, illetve ha menhelyre kerül közben, akkor ezzel tudod bizonyítani, hogy tied a kutya.
2019. júl. 15. 17:17
 5/19 anonim ***** válasza:
96%
Mindenesetre barátibb, mint a tüzes vassal billogozás, ami már többezer éves multra tekint vissza.
2019. júl. 15. 17:22
 6/19 anonim ***** válasza:
95%

Baja nem lesz és ha megszökik könnyebben meg lehet találni. Mi olyan morbid benne?

A Kínai nyomkövető hülyeséget meg melyik alufóliasapkás netes újságon olvastad?

2019. júl. 15. 17:26
 7/19 anonim ***** válasza:
24%
3. Ezzel takarózni akkor lenne értelme, ha büntetnék is az állatkínzót. De ami ma megy az nevetséges. Kocsi után kötve halálig futtatják, húzzák, verik, lelövik és egyéb válogatott kegyetlenség, és semmi következménye.
2019. júl. 15. 17:28
 8/19 anonim ***** válasza:
95%
Az ajak tetoválas és a sütés morbidabb szerintem. Inkább egy pillanatnyi fájdalom minthogy a kutyámba égesék az azonosítót, sőt a fülét se akarom átszúratni vagy csipkéztetni. Eddig a chip a leghumánusabb módszer melyet állataink jelelölésére használunk.
2019. júl. 15. 17:30
 9/19 anonim ***** válasza:
95%

Majd ha a kutyák is magukkal tudják vinni a személyüket igazoló dokumentumokat, akkor nem kell chipet rakni beléjük (ami az adataikat tárolja). Egyébként tervezik az embereknek is, a személyes dokumentumok egyszerűbb és biztonságosabb tárolása érdekében. El fog jönni az a generáció ami már kapni fog sajátot.

szerintem fele olyan rossz mint a billogozás vagy a tetoválás.

2019. júl. 15. 17:33
 10/19 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem nagyon jó dolog a kutyák chipezése, évtizedekig kellett várni, hogy végre bevezessék. Még így is sokan nem tetetik bele a kutyába, különben nem lennének így tele a menhelyek!
2019. júl. 15. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!