Persze van rá olyan módszer amit otthon alkalmazhatsz.
Recept: felhívni az állatorvost esetleg a képet elküldeni neki. Aztán elvinni vagy házhoz hívni. Ő ellátja a sebbet és megmondja mivel kezeld és utána otthon eltudod látni.
Egy normális orvos nem fog vagyonokat elkérni. Nekem is van kutyám kisebb problémakkal is orvoshoz viszem van hogy megnézi elmondja hogy mivel kenegesem (legutóbb méhcsipés volt allergiás roham nélkül, mondta hogy embernek gyártott csipés utani krémmel nyugodtan kenjem pár napig) ilyen esetben pénzt se kér én szoktam ráerőltetni valamennyit mert azért mégis csak megnézte.
Jó emberek ! Ma VASÁRNAP van !!!!!
A házi gyógymód az orvoshoz kerülésig is nagy segítség ! Nem azt kérdeztem hogy vigyem vagy ne. Én is tudom mi a helyes és mit fogok tenni! 9-éve velünk van ,jobb körülmények közt él mint sok-sok ember !
,
Jó ember akkor csak úgy mondom hogy ha van rendszeres állatorvosod az hétvégén is felveszi a telefont illetve tuti telik netre is a fizujából. Az én kutyámnak is volt már olyan hogy hétvégén szorult orvosi segítségre és érdekes még fogadott is minket a doki háznál pedig nem volt rendelési idő.
Amúgy meg betadinozd le és tarsd tisztán addig is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!