Ismer valaki házi gyógymódot fulfájás ellen?
Szia!
Hát szerintem vidd állatorvoshoz, és érd el hogy ne vakarja a fülét. gyógymódot nem tudok, bocsi. :(
Be is van belül dagadva a füle ?
az én kutyám nagy fülfájós volt, mindig be volt gyulladva a füle, írtak fel neki antibiotikumos fülcseppet, de egy idő után hozzászokott ... mosd meg neki kamillás vattával, de ne folyjon a fülébe és ne nyúlj bele ! Ami jó szokott lenni a kövirózsa csepp, ha jól tudom 1200 Ft körül van, de sokan a reszelt vöröshagyma levére esküsznek... azért azt mindenképp derítsd ki, hogy mitől lehet sebes , miért vakarja ..
Hajrá... Cseppents kövirózsát, hagyma levét, stb. Van még biztos sok más házi praktika. Aztán, amikor a genny a kutyád fülét felzabálja, úgyis csak egy belsőfül írtásra kell menned az orvoshoz. Na, az igaz, annak húzós ára van.
Ha a doktor nálad lehúzós, keress másikat. A sebes fül azt jelenti, a kutya vakarja már. Egyetlen vizsgálatot sajnálsz tőle? Nem sok becsülete van nálad a kutyának.
az is lehet, hogy valami belement a fülébe :(
ha valóban be van neki gyulladva, akkor fáj is neki, illetve, ha a fültőnél megnyomkodod, persze mértékkel, akkor tocsogni fog , mármint a genny benne, és ha fáj neki, nem is fogja engedni !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!