A kutyàm (6eves kan yorki) szobatiszta volt csak az udvaron vizelt, mostmár panelban lakom, pelenkára akarom szokatni de nem megy. Tartogatja míg le nem viszem. Mit tegyek hogy megszokja?
Miért akarsz egy szobatiszta kutyát pelenkára szoktatni?
Nem fér bele napi 3 séta?
Nem ajánlom a pelenkát,én elcsesztem vele nagyon, 3 éves koráig állandóan vmelyik szőnyeget pisilte le a kutyánk. Fél évig nem volt lent szőnyeg, rendszeresen lehordtam utána tudtunk szőnyeget rakni a lakásba.
Örülj,hogy szobatiszta és nem kell takarítanod utána.
Ne rontsd el a pelenkával!
Örülj neki, hogy nem kell a szoba tisztasággal szenvedned.
Nem értem. Akinek nincs 3x10 perc ideje se sétálni a kutyával egy nap az miért nem tart inkább macskát?
Ne szoktasd pelenkára. Vidd le napi háromszor és kész.
Minek tanítanál egy szobatiszta kutyát arra, hogy bepisiljen? Ugye érzed, hogy ez abszurd.
Miért akarod leszoktatni a szobatisztaságról?
Reggel leviszed 10 perc eü. sétára, ha hazaérsz a munkából leviszed egy hosszabb sétára, majd este, lefekvés előtt megint leviszed egy eü. sétára. Ha ez nem megy, akkor gáz van. A kutyád nem fogja jól érezni magát akkor sem, ha akkor pisil-kakil, amikor jólesik neki.
Ez a MINIMUM, amit egy lakásban tartott kutya esetében el kell végezni.
Ha reggel 6-tól este 10-ig dolgozol, akkor nem kell kutyát tartani.
Ha nem tudod megadni neki azt, amire szüksége van, akkor ne legyen kutyád!
Gyakorlatilag aludni jársz haza, a rokonaidra terheled a "kutyaimádatodat".
Pelenkára akarsz szoktatni egy szobatiszta kutyát, mert nincs időd vele foglalkozni, és te nevezed magad kutyaimádónak?
Ez érthető, csak akkor bízd rá a kutyád olyanra, aki képes tisztességesen ellátni.
Mert, ha képes vagy elnézni, hogy a kutya reggel fél 6-tól este fél 11-ig (most fél-fél órát számoltam az utazásra) tök egyedül van egy lakásban, akkor nem szereted a kutyát.
Nyilván azért akarod csórikámat pelenkára szoktatni, mert nincs időd a minimumot sem megadni neki. Szomorú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!