Hányszor viszitek ki a felnőtt szobatiszta kutyát és milyen időközönként?
Reggel fél 4-kor 2 órára, azután 11-kor és fél 6-kor 20-20percre, majd este 10-kor 1 órára.
Kajcsi reggel 6 és este 6.
Hétköznap 4x :
Reggel 7-kor
Délután 14 körül
Este 18-19 körül
És lefekvés előtt egyszer 21-22 körül
Hétvégén amennyiszer ki szeretne menni.
Általában az is négyszer, de van amikor ötször, de ha nagyon meleg van, akkor van, hogy csak háromszor akar kimenni.
Enni egyszer kap, este kilenckor. Víz az mindig van előtte, de a kajáláskor szoktam frissre kicserélni. Persze ha valamiért bekoszolódik, akkor azonnal csere, vagy ha felmelegszik is azonnal csere.
Ha itthon vagyok napközben akkor reggel 5kor gyorsan elvégzik a dolgukat majd kapják a reggelit. Aztán dél és három körül kb fél-fél órát vagyunk a kertben. Hatkor megint gyorsan elvégzik a dolgukat és utána vacsi. Aztán az egyik kutyám délután annyit iszik, hogy 1-2óránként megyünk vele ki de csak egy pisi és jövünk vissza. 8-fél9 fele megyünk sétálni ebben a melegben. És mielőtt elmegyek aludni még egy gyors pisi.
Mondjuk én itatom őket folyamatosan mert nem szeretném, ha húgykövesség vagy veseelégtelenség alakulna ki náluk hosszú távon a kevés folyadék miatt. Szóval mindíg van lent friss víz, kb óránként cserélem mert az egyik kutyám csak a frisset issza:D
Ha nem vagyok itthon akkor 5kor, 7kor, 4kor, 6kor, az egyik utána még többször, hogy ne pisiljen be, és 10 körül az utolsó. De a kaja időpont az fix.
Napi 1*1 órára viszem ki sétálni.
De ő kerti kutya, be nem jöhet csak a teraszig.
Enni 1 nap 1* esti órákban, plusz néha nasi vagy házikoszt napközben.
Víz -tiszta- non stop van előtte 2 tállal.
Australian cattle dog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!