Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hányszor viszitek ki a felnőtt...

Hányszor viszitek ki a felnőtt szobatiszta kutyát és milyen időközönként?

Figyelt kérdés
2019. jún. 24. 05:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Napi 3x. Reggel 7-8 között, délután 3-4 körül egy hosszabb 1-1,5 órásra és este 9kor még egy rövidre.
2019. jún. 24. 14:42
 12/17 anonim ***** válasza:

A rutin séta napi 2-szer van, én teljes munkaidőben dolgozom, és nincs udvar, kibírja, mert szobatiszta. Hétvégén meg ha tudunk, akkor túrázunk, nagyobb séták vannak.

Viszont mikor most volt ez a nagy hőhullám, akkor csak korán reggel és késő este vittem, tehát amikor még/már nem volt annyira meleg, hogy ne kapjon hőgutát, és ne égesse meg a talpát.

Szombaton ugyan meleg volt még, de már nem az a nagyon ütő meleg, úgyhogy tudtunk valamennyit túrázni napközben, mentünk is legalább 10km-t, de utána punnyadás volt.

2019. jún. 24. 15:25
 13/17 anonim ***** válasza:
Enni reggel, este kap, a nagy melegben nincs jó étvágya, olyankor jutalomfalatként használom a száraz tápot, mert arra mindig kapható. Víz folyamatosan van előtte.
2019. jún. 24. 15:27
 14/17 anonim ***** válasza:
Mi kertesben lakunk, így van előnyünk. Szerintem ez kutyafüggő, illetve nekik is, nem általános. Van, hogy napi 3, van, hogy 7 alkalom. Az elmondható, hogy a lány kutyusok jobban tudják tartani a vizeletüket. Esti séta(18-00óra körül) után zabál a malac, és utána nem is mindig megy ki reggelig. Annyi, hogy ő sokszor felébreszt, hogy ki akar menni adott esetben éjjel is.
2019. jún. 25. 13:00
 15/17 anonim ***** válasza:
Hát mi először reggel 7-8 között megyünk le. Aztán 12-kor, egy nagy nagy sétára, de mivel mostanság ilyen meleg van így csak 1 órácskára. Aztán 16 óra körül, egy gyors eü sétára, és a nagy bandázós kutyaséta 19:30-22:00-22:30 ig kb. Az én ebem este van elemében, ezért ilyenkor szoktunk tanulni is. Tanulunk kb 30-40 percet, aztán még 30 percig még játszunk is egy kicsit. Hétvégén mindig megyünk túrázni, és van hogy hétköznap is elviszem a közeli erdőbe egy hatalmas sétára. Most hétvégén pl Fonyódon voltunk a strandon. Enni a 12-órai séta után eszik, és amit meghagy azt eszi este a játék után. Próbáltam 1 etetésre szoktatni, de keveset enne úgy. Ő a kis napi adagját 2 részletben szereti enni.
2019. jún. 26. 00:46
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Aki naponta háromszor négyszer leviszi annak mindig produkál is valamit a kutyája?
2019. jún. 26. 10:22
 17/17 anonim ***** válasza:

15.ös vagyok. :)

Az enyém csak reggel, és nagyon ritkán délután. De leginkább csak reggel. Lemozgatás, szórakozás, tanulás céljából sétálunk ennyit.

2019. jún. 28. 00:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!