Kezelhetem a kutya fülbaját aloeverával?
Kutyám fülével van valami mert néha rázza fejét és érzékeny amikor elkezdem vakarni a fül belső részét. És néhány apróbb véres sebb van is de az nagyon apró.
Állatorvos esélytelen.
A körzeti állatorvos egy béna fsz. Városba meg nemtudom bevinni mert szüleim azzal jönnek hogy: Ki tudja hogyan viselné az utazást, lehet valami bajt is okozna.
Tudom hogy a kommentek 99% abból fog állni hogy az ilyen idi otá nak még is minek kutya (és most szépen fogalmaztam) de nem érdekel. Abba kapaszkodom amibe tudok.
Higgyétek el én sajnálom a legjobban a kutyámat. Én bármit megtennék hogy valahogy orvoshoz juttassam de jogsim még nincs.
Szóval az aloevera megtudná oldani ezt problémát. (Szerintem a füle még nincs begyulladva mert akkor még nem lenne ilyen jókedvű és nem is szaladgálna ha elviszem sétáltatni.
(Azért majd a körzeti állatorvost ide hívom majd hátha tud valamit értelmes kinyögni)
A normális válaszokat előre is köszönöm!! (ha lesz)
Remélem fog is!
Sajnos én csak így tudok segíteni neki mert állatorvos lássa arra nem sok esély van. :(
Már megrendeltem az Otodinet.
Remélem mára már megjön.
Tudom állatorvos de szerintem ez gomba.
Neten kicsit utána olvastam.
És amikor megvarom a kutyám fülét akkor emeli a lábát mert ő is vakarná. És ez a füle külső részénél van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!