Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kezelhetem a kutya fülbaját...

Kezelhetem a kutya fülbaját aloeverával?

Figyelt kérdés

Kutyám fülével van valami mert néha rázza fejét és érzékeny amikor elkezdem vakarni a fül belső részét. És néhány apróbb véres sebb van is de az nagyon apró.

Állatorvos esélytelen.

A körzeti állatorvos egy béna fsz. Városba meg nemtudom bevinni mert szüleim azzal jönnek hogy: Ki tudja hogyan viselné az utazást, lehet valami bajt is okozna.

Tudom hogy a kommentek 99% abból fog állni hogy az ilyen idi otá nak még is minek kutya (és most szépen fogalmaztam) de nem érdekel. Abba kapaszkodom amibe tudok.

Higgyétek el én sajnálom a legjobban a kutyámat. Én bármit megtennék hogy valahogy orvoshoz juttassam de jogsim még nincs.

Szóval az aloevera megtudná oldani ezt problémát. (Szerintem a füle még nincs begyulladva mert akkor még nem lenne ilyen jókedvű és nem is szaladgálna ha elviszem sétáltatni.

(Azért majd a körzeti állatorvost ide hívom majd hátha tud valamit értelmes kinyögni)

A normális válaszokat előre is köszönöm!! (ha lesz)

2019. júl. 11. 18:55
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Otodine jó. Ha szerencséd van, használni is fog.
2019. júl. 14. 21:33
 32/36 A kérdező kommentje:

Remélem fog is!

Sajnos én csak így tudok segíteni neki mert állatorvos lássa arra nem sok esély van. :(

2019. júl. 14. 21:55
 33/36 A kérdező kommentje:
De a lényeg az hogy én ezzel az Otadine fültisztitóval nem fogok neki ártani?
2019. júl. 14. 22:58
 34/36 anonim ***** válasza:
Ha majd fosni fog végig nézed egy hétig, mire beledöglik, mert "állatorvos esélytelen", old meg, van tömegközlekedés, vagy taxi bármi. Ha szeretnéd a kutyádat, akkor nem itt rinyálnál 4 napja, hanem már rég meggyógyulhatott volna!!
2019. júl. 15. 07:15
 35/36 anonim ***** válasza:
Ártani nem fogsz. Viszont az is lehet, nem oldja meg a problémát.
2019. júl. 15. 11:38
 36/36 A kérdező kommentje:

Már megrendeltem az Otodinet.

Remélem mára már megjön.

Tudom állatorvos de szerintem ez gomba.

Neten kicsit utána olvastam.

És amikor megvarom a kutyám fülét akkor emeli a lábát mert ő is vakarná. És ez a füle külső részénél van.

2019. júl. 16. 00:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!