Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A szabályt tartsam be vagy...

A szabályt tartsam be vagy azt tegyem ami a kutyámnak jó? Miért hoznak betarthatatlan szabályokat?

Figyelt kérdés

Én egy nyugalmas, zöld környéken lakom és póráz nélkül szoktam sétáltatni a kutyám úgy ahogy itt mindenki más. A neveletlen, veszélyes, kóborló kutyák engem is zavarnak de az én kutyám ki van képezve, megbízható és tapasztalt, és a többi ilyen kutyával sincs gondom.

Viszont ha olyanoknak mondom ezt akik nem laknak itt akkor mindenki elszörnyülködik hogy milyen rossz, szabálysértő vagy és mi lesz ha így úgy...

Csak az a baj hogy a városunk nagy és nincs egy darab kutyafuttató sem. De ez senkit nem érdekel. A kutyámnak nagy a mozgásigénye és nem jó élete lenne a póráz végén. Sokszor mondják, hogy autóztassam el a kutyám másik városba egy sétához meg mindenféle morbid dolgot kitalálnak. Sokszor már úgy érzem nagyon rossz gazda vagyok sőt nekem nincs jogom kutyát tartani mert nincs kutyafuttató, és nekem nincs kocsim és ha lenne kutyafuttató akkor sem csak sétáltatnám a kutyám mert az nem lenne neki túl ingergazdag.

Soha senkinek nem okoztunk gondot, és soha nem volt semmi baj a kutyámmal séta alatt.

Most valóban olyan rossz vagyok? Akkor miért van az hogy szóban mindenki olyan felháborodott, de a valóságban alig ismerek embert aki sose engednedi el a kutyáját? Miért kell ennyire lehetetlen szabályt hozni? Megértem hogy vigyázni kell de nem minden kutya neveletlen és harapós stb. Nem úgy kéne kezelni a dolgot hogy minden kutyát pórázra itélnek, hiszen ő is egy élőlény meg a kutyás ember is...

2010. júl. 10. 15:22
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Játszótér sincs a városban csak az oviban legfeljebb. Nálunk meg nincs forgalom, földutak vannak egyikoldal rét, másikolda házak, és mindig ott viszem a kutyám nem a járdán (már ahol van járda) mert ott mennek az emberek meg a többi kutyát is zavarja.
2010. júl. 10. 16:10
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Igazából ilyen helyeken nem kell annyira parázni , nem hinném hogy járnak arra közterületesek , a rendőrök meg ha észre is vesznek lustábbak annál hogy megálljanak emiatt és ellenőrizgessenek.(multkor a zebrán ütöttek el majdnem 1-2 cm-en múlt , a rendőrök a kis utcában meg a kisujjukat sem mozdították -.-)
2010. júl. 10. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!