A kutyám megtudja tanulni 2 évesen a szabályokat (ül, fekszik. )?
Figyelt kérdés
2010. aug. 18. 10:42
1/5 anonim válasza:
Persze. Csak foglalkozni kell vele. Kitartóan, folyamatosan. Milyen fajta? (Vannak könnyebben tanulók, és önfejűbbek, ezen sok múlik. Mármint az múlik rajta, hogy neked mennyi energiát kell ebbe fektetni, ha eredményt akarsz.)
2/5 anonim válasza:
Persze, hogy megtanulja.
Jutalomfalattal könnyű dolgod lesz. :)
Én ugy tanítottam a beagle kutyusom.
És képzeld olyan sunyi, hogy mikor mondtam neki üljön le, nem ült le, aztán adtam neki jutifalatot, leült, és ülve maradt, várta hogy még adjak neki. :-D
3/5 anonim válasza:
biztos vagyok benne vannak olyan kutyák amiket már 3 hónapos korukban meg lehet rá tanítani.a nagynénim ezzel foglalkozik
4/5 anonim válasza:
Én a kutyámat három évesen kezdtem el tanítani és már nagyon sok mindent megtanult (most négy éves).
5/5 anonim válasza:
Persze, ez nem a kutya életkorán múlik, hanem az "oktató" kitartásán, türelmén, illetve a módszer hatékonyságán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!