Ennyi kaja elég lenne?
Figyelt kérdés
5 hónapos 30 kg várható felnőtt súlyú kutya. Brit Premiumot vettem most neki ma, L-es méretű, útmutató szerint ezekkel a paraméterekkel 270 gramm a napi adagja. Lemértem, ez egy nagyobb maroknyi kb. Komolyan elég lenne ennyi? Majdnem lehidaltam.2019. júl. 9. 18:56
1/2 anonim válasza:
Én purizont etetek, neki szintén 30kg felnőttkori várható súlyra 5-9hónapos korban 420g volt az adagja.
Nem tudom, próbáld ki, aztán ha kevés neki, akkor növeld. Vagy ha már annyira rossz, hogy "gazdaságosabb" lenne egy jobbal etetni, akkor válts.
2/2 anonim válasza:
Valami nem stimmel ott. Nekem a 10 kilós kutya 140 grammos adagja az egy nagyobb maréknyi, bár aztis inkább 1,5-nek mondanám. A 35 kilósnak az adagja 320 gramm, az egy felpúpozott mérópohár és az 1 literes etetőtál bő félig lesz vele, szóval baromi nagy markod lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!