Kutya kaja receptek?
Kutya kaja receptek várok kutya táppból nem lehetne valamit csinálni?
Száraz van de nem nagyon eszi meg
Kicsi kutyám van 4.hetes
Royal canin starter tápot áztass be royal canin tápszerbe. Ma teljesen felpuhult törd össze villával és azt add nekik 2 óránként.
Utána dörzsöld meg a feneküket és a hasukat, hogy tudjanak üríteni.
Gratulálok! Felelőtlenül szaporítatok, miközben még arra sem vagytok felkészülve, hogy mit adjatok a kölyköknek enni. :\ A legjobb az lenne, ha fajtamentésnek leadnátok a kölyköket, mert úgyis az lesz, hogy majd jönnek a Pedigree és társai, mert 100%, hogy nem fogjátok megvenni neki a tízezres tápot, előre mondom.
De egyébként kis szemű táppal próbálkozzatok és vizezzétek be kicsit, hogy megpuhuljon. Gondolom az állatorvossal már egyeztettek oltások ügyében?
#6/6 szól!
Figyelj máár te honann tudod hogy mi kajakra szaporítottunk?? Te honan tudod hogy mi nem beszéltünk az álattorvosal?? Egy meghalt a kölyköknek az anyukája a szülésben kettő tudom mit kell nekik adni enni csak tippért jöttem a GY-K ra de látom már azért sem lehet mert egyből támadják az embert!!!!!
Nem tudom miért kell így leolatni az embert ha nem tudsz normálisat kommentelni ülj hideg víz alá!! Kösz csá 👍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!