Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen fajta vagy fajták...

Milyen fajta vagy fajták keveréke lehet ez a kiskutya?

Figyelt kérdés

Múlt héten Ausztriában (Alpok) voltam kirándulni a hegyekben. Az erdő szélén találtam egy kiskutyát. Próbáltam menhelyekre beadni de ha jól értettem mindegyik tele volt. Mivel nem tudtam sokáig maradni és nem is nagyon beszélek németül hazahoztam a kutyát. Tegnap a barátom megkérdezte hogy milyen fajta. És mivel nem tudtam rá válaszolni gondoltam megkérdezem hátha ti talán láttok benne valamit. :)

[link]

2010. júl. 10. 14:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Szerintem valamilyen farkaskutya. De nem farkas...
2010. júl. 10. 15:02
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
pedig ennek legalább 50% a farkas ez látszik is rajta.amugy meg én is kaptam egy farkas keveréket de az orvos meg vizsgálta és azt monta hogy az én kutyimba kb 75% farkas vér van vagy még többis és nem teljesen olyan volt mint egy farkas hanem mackos,bundás farkas kinézetü kutyus és hasonlö volt a kérdezö talált kutyájával.viszont lehet nem volt a legjobb ötlet haza hozni mert gondolom volt szülei :Samugy nem kell félned nem fog szét tépni csak ne adj neki nyers húst mert atól minden húsevö ragadózó megvadúl.én onan tudom hogy a farkas keverékemnek a szomszéd oda dobot kis nyers húst hiába mondtam hogy nem szabad mire észre vetem adigra adot neki és másnapra tökre bevadult töle szét tépte a másik kutyám,a csirkéket meg egyébb baromfit is s engem is meg harapot pedig elötte se a barombikat se a más állatokat semmit,senkit nem bántot de emiatt hogy bevadult elkelllet altatni szegényt.amugy ha nálad van és megszokja a jelenléted akkor nem bánt olyan mint egy kutya csak azért kicsit olyasmi mint egy agreszívabb eb mivel ugye bár farkas vér van benne de csak idegenekell lesz agreszív akit nem ismer na meg olyan valószínü kutyákal:( mivel a farkas nem nagyon jól jön ki a kutyákal
2010. júl. 10. 15:08
 13/18 anonim ***** válasza:

egy kölyök kutyáról kép alapján nem lehet olyan kijelenteni hogy biztos hogy 50%ban farkas!

itt vannak ezek a menhelyi kutyusok, ha az elsőt megnézitek a három kölyök közül arra is azt lehetne mondani kép alapján hogy " hát ebben biztosan van farkasvér" pedig egy magyarországi menhelyen csücsül szegényke.

[link]

2010. júl. 10. 15:15
 14/18 anonim ***** válasza:

ja az lemaradt hogy talán wolf spicc felmenői is lehettek:

[link]

[link]

vagy a jamthund nevű fajta is szerepelhet a szülők listáján:

[link]

[link]

2010. júl. 10. 15:22
 15/18 anonim ***** válasza:
Én nem tudom milyen keverék lehet,de az biztos hogy nagyon aranyos!ÉS SZÉP:)
2010. júl. 10. 15:49
 16/18 A kérdező kommentje:
Mind1. Annyira nem is izgat. Nagyon barátságos és játékos kutyus. Majd meglátjuk mi lesz belőle ha nagy lesz. :)
2010. júl. 10. 17:06
 17/18 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező: igazad van, örülj neki és szeresd, gondozd és neveld. Sok örömöt egymáshoz !
2010. júl. 10. 19:47
 18/18 anonim ***** válasza:

valami husky és farkas keveréke lehet

vidd el orvoshoz és majd ő megmondja oltasd is be!!!lány v fiu?

2010. júl. 11. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!