Milyen fajta vagy fajták keveréke lehet ez a kiskutya?
Múlt héten Ausztriában (Alpok) voltam kirándulni a hegyekben. Az erdő szélén találtam egy kiskutyát. Próbáltam menhelyekre beadni de ha jól értettem mindegyik tele volt. Mivel nem tudtam sokáig maradni és nem is nagyon beszélek németül hazahoztam a kutyát. Tegnap a barátom megkérdezte hogy milyen fajta. És mivel nem tudtam rá válaszolni gondoltam megkérdezem hátha ti talán láttok benne valamit. :)

Második vagyok.
Mindenképp van benne farkasvér,mert első pillantásra azonnal látni a pofijáról,hogy van benne farkas:)

szerintem nincs benne farkasvér. sok olyan kutyafajta van ami szinben, testfelépítésben hasonlít a farkasra, és ezeknek a keverékei sokszor még inkább, de nem hinném hogy a kutyádban folydogál farkasvér.
én inkább az eurázsiai kutyára tippelnék mint felmenő itt egy pár kép kölykökről:
egy farkaskölyöknek nem ilyen mackós a felépítése:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!