Melyik jobb Cesar Milan vagy Viktoria Stifel? 24/F
Hogy értve?
-Mindkettő egyformán jól ért a kutyákhoz,csak más módszerük és más megközelítésük van.oljl
-Mint személy nekem Viktoria.Igen,mert nő.Egyszerűen..szimpatikusabb mint ember,ennyi.
-Tréning szempontjából hol ettől,hol attól lestem el trükköket és módszereket a videó anyagokból.Akié éppen jobban bevállt.
Cesar inkább tényleg egy 'kutya suttogó',ő rengeteg infót oszt meg folyamatosan a helyzetek alatt is a kutyákról.Viselkedés,temperamentum,melyik helyzetben hogy reagálj (vagy épp hogy nem).Kevesebbet látni a módszereit és még kevesebbet a tényleges tevékenységeit (vagy épp a végeredményt,de lehet hogy csak én néztem kevés és rosszul vágott videókat).
Viktoria inkább tréner.Ő is mond hasznos dolgokat,de ő a gazdi szemszögéből (is) nézi a helyzetet,és tényleg kézzel fogható segítséget ad.Mutatja hogyan és mit tanítsanak a gazdik,hogyan vezessenek pórázt,milyen helyzetben mit csináljanak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!