Milyen virslit vagy párizsit szoktatok adni jutalomfalatnak és hol szoktátok legolcsóbban megvenni?
Nincs kutyám, de ha lenne, sem etetném ilyen szeméttel. Ha tudnád, miből készül a virslu és a párizsi, te sem ennéd meg.
:|
Nincs kutyám, de ha lenne, én etetném ilyen szeméttel. Ha tudnád, miből készül a virslu és a párizsi, te is megennéd.
:|
Heti 1-2 alkalommal a világon semmi baja nem lesz tőle. Versenyre én is ilyet vagy tepertőt viszek magammal jutalomnak.
Igazából bármelyik boltban vehetsz olcsóbban. Normál esetben ez csak jutalomfalat, tehát közel sem ez a fő tápláléka. Nem lesz baja a középkategóriás márkáktól sem.
Srácok, pár darab alkalmanként nem árt.
Nem azzal akarja etetni :)
A párizsiról nem tudok nyilatkozni, nálunk a sajt a favorit :)
Anno lakott az utcában egy hentes, akitől megkaptuk ingyen vagy potom pénzért az olyan maradék húst (főleg mócsingokat, nyesedékeket) amiket nem lehetett eladni, de amúgy semmi bajuk sem volt, azokat különlegesebb alkalomkor kapta meg a kutya (nagyobb feladat végrehajtása, például)
Tökéletesen megfelel az üzletláncok olcsó virslije, párizsija pl. Általában 500 forint körül van 1 kg.
De először próbáld ki a kutyádon, mert előfordulhat, hogy nem bírja a gyomra.
Jutalomfalatkent inkabb adj egy-ket szem szaraz-kutyakajat, az nem fog megromlani sem par ora alatt.
A virsliben es a parizsiban rengeteg so, pacolo fuszerek, es benzoatok vannak - az embereknek sem egeszseges, hat meg a kutyaknak. Elsosorban a vastagbelet teszi tonkre, masodsorban a neurologiai tuneteket okoz. Az orvosok az embereknek sem javasoljak a pacolt-fustolt husaruk fogyasztasat (kiveve Magyarorszagon, ahol az a cel, hogy az emberek minel hamarabb meghaljanak es akkor nem kell nyugdijat fizetni)
Kismillo cikket olvashatsz errol, peldaul ez:
Az én kutyám ezeket kihányta úgy, ahogy volt.
Sajtot, vagy szárított húst használok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!