Gáz lenne, ha a kutyámat Cézárnak nevezném el?
Csak mert én meg Milán vagyok ...
(Egyébként zárójelben azért leírom, imádom a kutyámat és ugyanúgy nőttem fel, mint Cesar Milla (papa farmján, sok állat között, nem tudtam beilleszkedni a gyerektársaságba, és a becenév is majdnem ugyanaz, Őt el perreronak (kutyafiúnak) hívták, engem kutyab.u.z.i.nak és amúgy két szakmám van, kutyakozmetikus az első és a második kutyakiképző:) ))
Kinek lenne gáz? A kutyának? Nem hiszem.
Amúgy régen nagyon sok kutyának volt Cézár a neve. Még C.M. előtt is.
Kezd a C.M mániád elfajulni kissé... napi szinten látom a hozzá kacsolódó kérdéseket, van egy sandám, hogy mind te vagy.
Kérdésedre válaszolva igen. Nem azért, mert C.M., hanem mert minden 3. kutyát Cézárnak hívnak Magyarországon.
Ez az első kérdésem itt, hisz most regisztráltam:)
Köszi a válaszokat?:)
Amúgy egy pitbullról van szó, mint amilyen Daddy is volt Cesarnek:)
Senkinek nem az fog beugrani elsőre, hogy összerakja a két nevet (a tiédet és a kutyáét), és hogy csak azért adtad neki, mert Milán vagy.
Ha neked ez tetszik, akkor legyen Cézár. Magyarul ejti mindenki, nem úgy, hogy "Szezar" (fonetikusan).
Szerintem simán elnevezheted igy, elég sok kutyát hivnak cézárnak amúgyis.
(én meg már régóta gondolkodom rajta, hogy külföldről veszek egy jó munkavonalú bc-t és elnevezem foltosnak :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!