Nem oltottam be a kutyámat veszettség ellen most nagy bajban vagyok?
2017. Február 10-én kapta az oltás veszettség ellen a kutyám.
Most költöztem el otthonról és kerestem munkát,de az arra elég volt,hogy a csekkeket kifizessem és valamennyi ételt magamnak és a kutyának tudjak adni. De ez alkalmi munka volt mind. Most szereztem rendes állandó munkát. Viszont két napja melózom csak és fizetést nem most kapok. Konkrétan nincsen semmi pénzem. Tudom,hogy gondolhattam volna előbb az oltásra is,de lehet ezért bántani...tényleg elfelejtettem ezt!!! Teljesen kiment a fejemből! Pedig nagyon figyelek és gondoskodni szoktam a kutyámról. Eddig a 7 év alatt most fordul elő ilyen először. Pont a költözés időszakában.
Szerintetek,ha csak egy hónap múlva tudom elvinni a kutyámat beoltatni akkor nem lesz gond??? :(
Erdős helyen élek. Láttam gyakran rókát is. Lehet volt köztük veszett is(?) és nem is tudom,hogyan de pont ennek kapcsán jutott eszembe hirtelen,hogy jézusom a kutyám nincs beoltva veszettség ellen!! :( És én többször is vittem sétáltatni.
De eddig nincs szerintem baj. Vidám,eszik rendesen,jó étvágya van. Nem habzik a szája,jól alszik,szeret mozogni,nem harap. Pici kutyusom van csivava.
Szóval ha most csak pisilni viszem le és nem sétáltatom (biztonság kedvéért) akkor nem lehet nagy baj?
És ha megyek az orvoshoz és láttja,hogy későn vittem..akkor megbüntethet? Vagy plusszba kell fizetnem?
Kérlek normális válaszokat adjatok. Nagyon fontos lenne. Előre köszi nektek!!
L
Nagyon nagyon köszönöm,hogy vàlaszoltatok nekem!!!! És köszi,hogy leírtátok ezt.
Amúgy pici kutyusom van és nagyon szelíd. Még soha senkit nem harapott meg. Az idegenektől fél és megmerevedik vagy hozzám bújik,de sosem harap. Ha valaki megsimogattja akkor lapul de egy két perc és megszokta. Senkit nem bántott még.
És őt sem harapták eddig meg. Próbálok rá nagyon vigyázni. És sietek a beoltatással is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!