Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan tudnám elérni, hogy...

Hogyan tudnám elérni, hogy maradjanak a kiskutyák?

Figyelt kérdés
Van egy aranyos 5 éves szuka tacsink. Most kölykezett először, 5 kölyke született és nagyon a szívünkhöz nőttek. 2-nek még nincs gazdája, és 1-et mindenképp szeretnénk megtartani, de a szüleink nem engedik, pedig gondjukat viseljük most is. Azzal érvelnek, hogy anyu fogtechnikus és gyakran jönnek hozzá idős emberek, és ilyenkor nehéz lenne 2 kutyát beterelni a kennelbe. Mi győzködtük, hogy ugyanúgy, mint a Morzsit (így hívják az anyukát) meg lehetne tanítani, és akkor nem lenne gond, de azt mondják, hogy ne vitázzunk. Mit tehetnénk az öcsémmel? Itt egy videó a kiskutyákról: http://www.youtube.com/watch?v=ryxRbMWZgCw
2010. júl. 9. 22:12
 1/4 anonim ***** válasza:
NIKE papucs odavágXDXD
2010. júl. 9. 22:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Igazi eleven kis rosszcsontok!:D Nagyon édesek!:)
2010. júl. 9. 22:20
 3/4 anonim ***** válasza:

aww olyan édesek*-*

<3

ha tehetném elvinném az összeset:p

na jó egyet hagynék nektek:D

szerintem viselétek gondjukat, és tanítgassátok őket:)

esetleg nyugodtam még 1x beszélhettek a szüleitekkel:)

többet nem nagyyon tudtok:(

2010. júl. 9. 22:40
 4/4 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem inkább ivartalanítsátok a kutyátok. Már így is elég öreg az elléshez.
2010. júl. 9. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!