2/12 anonim válasza:
Biztos hogy nem.Ránézésre elsőre látszik.
3/12 anonim válasza:
Nem is hasonlítanak egy yorkira :S
4/12 anonim válasza:
Formára sem, nemhogy színre...
5/12 anonim válasza:
H, az igen, van pofája hozzá, hogy yorkiként árulja őket! Még csivavaként talán elkelnének, bár szerintem így is lesz néhány hülye, aki tőlük vásárol. A múltkor nézegettem egy hasonló oldalon a yorkikat, törzskönyve szinte egynek sem volt, de a legtöbb legalább nyomokban hasonlított a fajtára.
6/12 anonim válasza:
Te ezt most komolyan kérdezed?
Google-ba írd be, hogy kölyök yorkshire, és azonnal látni fogod, hogy hogyan néz ki egy kölyök.
7/12 anonim válasza:
Én speciel jelentettem hirdetőoldal alján, hogy csaló hirdető.
8/12 anonim válasza:
keverékek és ráadásul egy r*hadék.oltás nélkül??
9/12 anonim válasza:
Én is jelentettem (jó ötlet volt, előttem író), ezzel a szöveggel:
Ezek szemlátomást keverékek, még az egyiknek legalább a szőre hosszú (bár a színe elüt), de a többi sima szőrű, foltos... Ez egy szaporító hirdetése, akinek valószínűleg a foxija, vagy a csivavája a yorkival összekeveredett, most meg van képe még pénzt is kérni a fajtatisztának hirdetett, de egyértelműen keverék kölykökért, ráadásul oltás sincs (szerintem féregtelenítés sem).
Egy kölyök yorkie ilyen, össze lehet hasonlítani:
Ezek még nyomokban sem emlékeztetnek rájuk...
Remélem, intézkednek! További szép napot!
10/12 anonim válasza:
Hú nagyon nem!
Énis jelentettem őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!