Mennyire jó minőség valójában a proplan?
Hát a 17% azért 4* +1%-kal több mint a 4%.
És nem csak a hústartalom számít, hanem a különböző vitaminok is.
Szerintem a Proplan már egy vállalható táp, de én középkategóriásnak nevezném.
Egy kutyának szerintem viszont nem biztos, hogy 70%-os tápra van szüksége, illetve az Acana, Orijen sokak szerint akkora mennyiségű fehérjét tartalmaz, hogy károsíthatja a vesét...
Meg ugye az is egy szempont, hogy kinek mit bír a tárcája, persze egy bizonyos pont alatt azt mondanám, hogy felesleges állatot tartani.
Az egyetlen amiben igazuk volt, hogy a Friskies kuka, feltétlenül cseréld le.
De őszintén szólva, jól gondolod, ők sincsenek képben, mert inkább a marketingnek hisznek, mint a saját szemüknek. Nem mondom, hogy nem jó a Proplan, beválhat némelyik kutyának, de hogy szuperpremium lenne, az azért már vicc. Olyan tápot véletlenül se adnék, amiben szójaszármazék van, meg teletömik kukoricával...márpedig ez az a kategória. Malactáp. :)
Az ár-érték aránya csapnivaló, nem ér meg 1000 forint feletti kilós árat.
Akkor már inkább Markus Mühle, Lukullus, Brit care vagy Brit premium, esetleg Fitmin, Julius K9.
Én a Purina termékeket messziről kerülöm már, mert a legtöbb termékük túlárazott vacak, a felét nem éri, mint amennyiért az ember nyakába akarják sózni.
Sokkal kevesebb pénzből is lehet nagyságrendekkel minőségibb tápokat venni...
Aztán, hogy mit eszik meg a kutyád, meg mit nem, az már inkább csak szoktatás és nevelés kérdése. Én nem hagynám rá a válogatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!