Mi történne, ha egy kutyát, akivel 4 éven át rosszul bánik a gazdája, elkezdené normálisan tartani?
Semmi foglalkozás, lánc és alig kaja. 4 év múlva pedig a gazda egyszerűen elkezdene normálisan törődni vele: napi séta, szabad udvar, normális étel, rendszeres etetés, orvosi ellátás stb.
Hogy viszonyulna a kutya a gazdához? Értékelné, vagy haragudna még rá?
A kutya teljesen megtud változni.
Nekem 6 évet élt láncon a kutyám.Kisgyerek voltam amikor idekerült szüleim nem foglalkoztam vele nem nevelték meg ezért szökött.Megkötötték és nem foglalkoztak vele.Kicsiként én és a tesóm vittünk neki enni,mi etettük.Félre tettük neki a húsokat és mindig megleptük valami finomsággal. Nem tudtuk elengedni,mert nagy kutya volt mi meg túl kicsik.Se séta se játék(nem szeretett játszani)se élet.Annyira örült mikor odamentünk hozzá leültünk mellé és simogattuk megfésültük és időt töltöttünk vele.
Már lassan két éve,hogy elkezdtünk vele komolyabban foglalkozni.Megneveltük őt és ma már minden nap séta,foglalkozás és végre úgy él mint egy igazi kutya.
Tapasztalatból mondom,hogy megtud változni nem fog haragudni sőt inkább nagyon hálás lesz és még jobban fog kötödni a gazdájához.
Köszönöm a válaszokat.
Azért kérdeztem, mert olyanról már hallottam, hogy rosszul tartott kutya új helyre, új gazdához kerül, ahol gyökerestül megváltozik az élete és ezért végtelenül hálás lesz. De ha ugyanaz a személy, aki azelőtt rosszul bánt vele, azután szeretni kezdi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!