Ha egy kutya elkezdené szétrágni a saját plüssjátékát, olyankor rá kell szólni, hogy ne tegye vagy csak a bútoroknál és hasonlóknál kell rászólni?
A kong játékai illetve a (lila) puller jó minőséget képviselnek.
Én plüsst soha nem adnék neki, ha lenyeli komoly gondokat okozhat
Meg amúgyis, miért is jó, ha a szétrágott plüssel beteríti a nappalit vagy az udvart? Se a vatelin, se a szivacs nem néz ki jól, ha beterít mindent.
Párszáz forintokért is lehet kapni kimondott kutyáknak való játékot. Miért adsz neki plüsst???
Azért kérdeztem, mivel megszidtam a kutyámat, hogy ne rágja szét a plüss játékot, mire a barátaim megkérdezték, hogy a kutyám miért nem csinálhat a saját játékával, amit akar; aztán bizonytalan lettem, hogy, ha engedem neki, nem fog e beindulni nála az, hogy, ha azt szét rághatja, akkor szét rág mást is (amúgy nem rág meg mást, de féltem, ha engedem, akkor ez változni fog).
De akkor nem adok neki plüsst többé.
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Mindenkinek ment a zöld kéz.
Mi azota is keressuk a szetraghatatlan jatekokat :D
Reggel este adok marhacsontot. Igy van pofam letiltani a labdai,jatekai es butorok ragasarol. Meg csak egy eves,de mar nem ragja szet napi szintem a jatekokat meg butorokat.
Sportolunk is minden nap. Szerencsejere a sport a mindenem.
-egy amstaff gazdaja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!