Miért nem szeret a saját kutyánk?
Alapvetően jól elvagyok az állatokkal.A szomszéd macskája imád,a másik szomszéd kutyája is odajön a kerítéshez,hogy simogassam.
De a saját kutyánk nem szeret.Nem lehet megsimogatni.Ma még sétálni sem volt hajlandó eljönni velem.Egyedül csak akkor jön oda hozzám,ha kaját adnék neki.Németjuhász.
A szomszéd német juhász sokkal sokkal kedvesebb hozzánk,mint a miénk.De még a szomszéd macska is odajön hozzám magától,ha meglátja,hogy kint vagyok az utcán és alig tudom magamról levakarni.
Ez a kutya meg csak apámmal törődik,én soha nem érdekeltem.5 éves.
Kicsi korában foglalkoztál vele? Jàtszottatok, tanítgattad vagy csak szimplán elmentèl mellette?
Ha nem kifejezetten foglalkoztàl vele, akkor megszokta, hogy nem kérsz belőle.
De a szomszéd kutyàja is lehet szimplán csak jobban van szocializàlva, ezért menne oda.
Akár az is lehet, hogy ilyen a jelleme. Tudom nagy szó, de az állatoknak is van egyénisége és ugyan úgy éreznek szimpàtiàt. Lehet szimplàn nem tart tèged szimpatikusnak vagy csak egy gazdásabb beállítottsàgú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!