Mit csináljak, ha a kutya nem akar dolgozni? (1,5 éves Németjuhász)
Azért a meleg sem teljesen elfogadható kifogás. Nekem sem kifejezetten munkakutyám van, mégis simán dolgozik akár a legnagyobb melegben is, mert élvezi és lelkes. Nyilván nem szoktam vele semmit csinálni, szigorú pihenő van 11 és 16 óra között, de látszik rajta, hogy akarná csinálni, meleg ide vagy oda.
Szerintem motiválatlan, nem élvezi eléggé a dolgokat. Mint már előttem is írták, a játékra és a falatra való dolgozáas két külön dolog.
Illetve azért egy küllemes kutyát tényleg nem olyan egyszerű a lelkes munkára rávenni.
Azért ezeket a dolgokat mindenképp kora reggel vagy késő délután-este próbáld vele, de én lehet egy kiképzőt is meglátogatnék, ha ilyen koncentrációs gondok vannak vele, mert éles helyzetben sem tudom mennyire fog hallgatni rád, ha már egy kis meleg is véget vet a figyelmének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!