Otthon merjem hagyni a kutyáim egy hétre?
Ha az ismerőseid között nem találsz olyat, aki el tudná végezni az alapokat erre az egy hétre, akkor szerintem gyúrj rá arra, hogy megfizetsz valakit, aki ilyesmit vállal.
Szerintem ezekre lenne az esetükben szükség:
1. Reggel 1 óra séta, utána 10 perc játék, foglalkozás, majd etetés, kennelbe vissza.
2. Délben fél-egy óra játék, foglalkozás kennelen kívül, majd etetés, kennelbe vissza.
3. Este ugyanaz, mint reggel.
Ez 3-4 óra/nap. Nyilván nem lesz olcsó, de hát a kutya pénzbe kerül.
Alapvetően egyetértek veled, én sem hagynám otthon a 4 hónapos kutyáimat 1 hétre, de ha a azokat a feltételeket, amiket a 45-ben írtam tudják hozni, azért nem olyan gáz. Írta, hogy nagy a kennel. Ha napi 3-4 órát valaki ténylegesen foglalkozna velük, azzal jól ellenének. Azért 4 hónapos kutyáknak ennél több intenzív foglalkozás nem igen kell, akkor sem, ha borderek. Fokozatosan lehet terhelni a kiskutyákat.
Nem olvastál figyelmesen. Ezt már túltárgyaltuk.
Most ott tartunk, hogy HA sikerülne valakit találnia, aki legalább a 45-ben leírt feltételeket biztosítani tudja, akkor esetleg. Én még így sem hagynám otthon, de azért ha naponta valaki több alkalommal elosztva 3-4 órát intenzíven foglalkozik a kutyákkal, és ezen idők közt a kutyák kellőképp lefáradva a nyári melegben egy NAGY kennelben pihiznek, az azért elfogadható 1 hétig.
Kegyetlenség, amit tervezel. Ki fognak készülni a kutyák, és még jó, ha nem lesz nagy baj.
Nekünk ez az első kutyás-csecsemős nyarunk. Az egyiket épp oly kevésbé szívesen hagynám itthon a kertben, mint a másikat... megyünk is mind.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!