Otthon merjem hagyni a kutyáim egy hétre?

Így semmiképp.
Nincs egy vagy esetleg több ismerősöd, akik tudnának figyelni rájuk akár napi váltásban is?
Ekkora kutyát biztosan nem hagynék magára, de én jártam ismerőshöz, mikor nyaralni volt, mentem reggel, délután és este is, séta, labdázás,, evés, ivás, vízcsere, rendesen gondját viseltem, nem csak reggel elé burítottam egy kis tápot. Olyan is volt, hogy 3-4 napra magamhoz vettem a kutyát, míg nyaralt a gazdi, bár ez benti kutyus, az előző kinti...
Tényleg nagyon picik még, tök egyedül ne hagyd őket otthon...

Mi az előző kutyánkat vittük.
Sokféle van. Ahova mi vittük, ott a kistestűek bent voltak a szobákban összeeresztve, a nagyok meg kint egyesével kennelekben, de mindegyiket vitték naponta többször sétálni (amelyik barátságos volt, azt többedmagával).
Ahova most vinnénk, ha szükség lenne rá, az egy családi ház, együtt, szabadon vannak.
Ételt vihetsz, akkor olcsóbb, de adnak is, sőt, van, ahol főznek is nekik.

A panzióról csak annyit, hogy ismerősöm kutyája olyan kennelköhögést kapott benne, hogy hetekig nem tudták kikezelni.
Nix panzió! Kutyát vállaltál, pláne kettőt, innentől kezdve nincs kutya nélkül nyaralás! Ha nyaralgatni akarsz, ne vállalj állatot! Vagy vele együtt, vagy sehogy!

2 kölyök kutyát semmiképpen sem hagynék otthon. Ha esetleg fiatalabb lenne a szomszéd,hogy játszana is velük az más.
Kutyapanzió inkább.
De már most érdemes hívogatni őket,mert nyáron ők is tele vannak.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!