Otthon merjem hagyni a kutyáim egy hétre?
Egyedül?
Vagy valaki menne minden nap?
Hogy lenne megoldva az etetés itatás?
Ha megoldott akkor otthon.
Nekünk is most 4 hónapos kutyánk van.. Augusztusban mikor 6 hónapos lesz megyünk 2*2 estére 2 egymást követő héten el messzebbre. Mi itthon hagyjuk. Igaz ez rövidebb idő.
Jövőre megyünk 7-10 napra nyaralni, akkor panzió inkább.
Keresnék nekik megfelelő helyet, ahol rendesen ellátják őket addig, amíg én nem tudom. Ez lehet családtag, barát vagy panzió.
Az nem oké, hogy július közepén a legnagyobb melegben be vannak zárva a egy kennelbe ketten, ráadásul kölykök, érzékenyebbek még.
Én nem nagyom sokáig magára a kutyát. Ha belföldön nyaralunk, akkor visszük magunkkal. Ha külföldre megyünk, akkor átviszem anyuhoz vagy ő jön át addig.
Nem tudom van-e rokonod aki kertesben lakik és bevállalná őket, nekem ilyen szempontból mázlim van, mert anyunál elvan a kertben (belga juhász).
Kennelben semmiképp nem tartanám bezárva, pláne ilyen hosszú időn keresztül, pláne nem egy ennyire mozgásigényes fajtát.
Ha nincs rokon, akkor inkább egy MEGBÍZHATÓ panzió vagy valaki, akiben megbízol annyira, hogy átmegy minden nap megetetni és lemozgatni őket.
ha lesz egy nagy vihar, villámlás, dörgés, eső stb..
be tudnak úgy pánikolni, főleg ilyen fiatalon ha nem is tudnak kiszökni abból a kennelből, lehet annyira bepánikolnak, hogy kikezelni se lehet őket ebből a szituból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!