Ki az a "Taff"?
Röviden: Egy kenneltől kaptam ezt a kérdést, mikor mondtam, hogy én sportra (agilityra) vásárolnám a kutyát és mivel nem tudtam rá válaszolni, ezért elbúcsúztunk egymástól.
Valaki meg tudná mondani, hogy ki ez a Taff vagy milyen Taff-ról van szó egyáltalán? Rákerestem, de vagy tucatnyi embernek van ilyen nevű kutyája a fajtából, elképzelni sem tudom, hogy miért annyira fontos a neve, hogy emiatt megtagadjanak tőlem egy kiskutyát. :\
Inkább a tenyésztőtől kellett volna vagy kéne megkérdezni,hogy mit jelent ez a szó.
Én is próbáltam most rákeresni de semmi érdemlegeset nem találtam.
Nem lehet,hogy a kennelben lévő egyik kutyának a neve?
Vagy passz.
Hülyeség ezért megtagadni egy kölyköt tőled.
Keress másik tenyésztőt.
Ja amúgy köszi, hogy megpróbáltál utánanézni.
Természetesen több kennelnél is érdeklődöm még, de egy kicsit szíven ütött ez a dolog és gondoltam nem ártana utánanézni, hátha más is tesztelni fog ezzel.
Lehet esetleg vmi alapító kan vagy szuka /nemét nem tudom megítélni :D /
Akkor is hülyeségnek tartom ilyeneket kérdezni.
Inkább az lenne fontos hová kerül,mik a céljaid vele, van e kutyás tapasztalatod, mennyit foglalkoznál vele,mennyire ismered a fajtát stb stb ezer meg egy fontosabb kérdés alapján kéne gazdit választani nem pedig,hogy nem tudod ki az a Taff.
Szeretnék egy kutyát és a tenyésztő kérdezi ki volt Buksi? nem tudom rá a választ akkor nem vagyok alkalmas az adott fajta tartására? Ez totál elme baj :D
Én a helyedbe írnék a tenyésztőnek és megkérdezném :D
Ő esetleg? Tudom, nincs sok infó róla, de ez egy 79-es születésű kutya, ha felragisztrálták, akkor biztosan jó tenyész/munka/kiállítási kutya volt
Ha magyar kennelről van szó, esetleg az ötös választ olvasd el
https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__1530865-mely..
Sajnos nem vagyok valami profi kutató , se munkakutyás de hátha ez segít. Tényleg az lenne a legjobb ha megkérdeznéd - mégha régebbi ügy is már
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!