Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van 2 fiu testvérpár kutyája...

Ferenc Ibolya kérdése:

Van 2 fiu testvérpár kutyája a nagyszüleimenk! Most lesznek 6 honaposak! Egyre gyakrabban összeverekednek, elég durván . Nagyjából látni ki a főnök! Tacskó keverékek! Mit lehetne csinálni?

Figyelt kérdés
1 ólban laknak , néha a játékon néha a kaján balhéznak !

2019. jún. 8. 18:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
31%
"Le fogják játszani" Előbb utóbb "megállapodnak" a rangsorban, utána csak néha lesz egy-egy összezördülés
2019. jún. 8. 18:27
 2/15 anonim ***** válasza:
88%
Az ivartalanítás gondolom szóba sem jöhet ...
2019. jún. 8. 18:31
 3/15 anonim ***** válasza:
89%
Ivartalanítás... a tacskó pedig benti kutya, nem "ólba" való.
2019. jún. 8. 18:37
 4/15 A kérdező kommentje:
Ezen meg nem gondolkodtunk, az ivartalanitason , nagyjabol kezelhetőek verekedesnel rajuk szol az ember hogy abbahagyni vagy fütyülök , de nem vagyok minden nap velük az a baj !!!
2019. jún. 8. 18:38
 5/15 anonim ***** válasza:
89%
És azt ugye tudod, hogy ha nem lesznek ivartalanítva elfognak szökni a szukák után párzáskor, szóval én a helyedbe elgondolkoznék ezen. És a tacskók nem ólba valók főleg télen, most nyáron még oké.
2019. jún. 8. 18:42
 6/15 anonim ***** válasza:
84%

Én alapban nem értem, hogy minek idős embereknek kölyökkutya, ráadásul kettő?

Én 67 éves vagyok, de már kölyköt nem merek bevállalni, mert mi lesz vele, ha elpatkolok.

És főleg minek kellenek tacskók, ki az ólba?

Nem házőrzők, kapcsolatuk sincs velük, ha az ólban tartják.

Tényleg már minden szarhoz vizsga és engedély kell, de kutyát tarthat boldog-boldogtalan, alpári körülmények között!

2019. jún. 8. 18:58
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

1. Ivartalanítás

2. Nevelés

De miért kellett két kutya? Tacsi keverékek miért vannak kihajítva udvarra, ólba?

2019. jún. 8. 22:51
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Ajándékozzátok el őket külön-külön valami normális gazdának, aki tisztában van vele, hogy a tacskó(keverék) nem kinti kutya és szeretni fogja.

Tedd fel a Facebookra, írd meg a sanyarú sorsukat - akár állatvédőket is megkérhetsz, hogy osszák meg - biztos lesz valaki jóérzésű, aki megszánja őket.

Nem kell a nagyszüleidnek kutya!

2019. jún. 8. 23:05
 9/15 A kérdező kommentje:
Bocsi rosszul fogalmaztam ! Egésznap kint vannak , nincsenek becsukva , csak este szoval ez nem gond !
2019. jún. 9. 09:22
 10/15 A kérdező kommentje:

Nem alpári körülmények között vannak !!!

Csak összebunyóznak sokszor ennyi!!

2019. jún. 9. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!