Van 2 fiu testvérpár kutyája a nagyszüleimenk! Most lesznek 6 honaposak! Egyre gyakrabban összeverekednek, elég durván . Nagyjából látni ki a főnök! Tacskó keverékek! Mit lehetne csinálni?
Én alapban nem értem, hogy minek idős embereknek kölyökkutya, ráadásul kettő?
Én 67 éves vagyok, de már kölyköt nem merek bevállalni, mert mi lesz vele, ha elpatkolok.
És főleg minek kellenek tacskók, ki az ólba?
Nem házőrzők, kapcsolatuk sincs velük, ha az ólban tartják.
Tényleg már minden szarhoz vizsga és engedély kell, de kutyát tarthat boldog-boldogtalan, alpári körülmények között!
1. Ivartalanítás
2. Nevelés
De miért kellett két kutya? Tacsi keverékek miért vannak kihajítva udvarra, ólba?
Ajándékozzátok el őket külön-külön valami normális gazdának, aki tisztában van vele, hogy a tacskó(keverék) nem kinti kutya és szeretni fogja.
Tedd fel a Facebookra, írd meg a sanyarú sorsukat - akár állatvédőket is megkérhetsz, hogy osszák meg - biztos lesz valaki jóérzésű, aki megszánja őket.
Nem kell a nagyszüleidnek kutya!
Nem alpári körülmények között vannak !!!
Csak összebunyóznak sokszor ennyi!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!