Miért rasszista a kutyám?
4 hónapos Mudi szuka. Mi olyan környéken lakunk ahol sok a török, pár néger is van. Nekem semmi bajom velük.
De az utcán nekem nagyon kínos.
19:34
Azér kínos mert én alapjába véve nem vagyok rasszista. Nem szeretm öket, de velük kell élem egy városba. Èn ezt arészemröl probléma mentesen szeretném tenni.
19:51
Èrtem. kösz. Látod ez a mondat már nem ázik a gyülöletben.
Az enyém a részegeket nem szeretei, kis erkölcs-csősz. Egyébként tényleg amiatt, hogy más szaguk van. Én voltam már nagyon közel négerhez - tehát kifejezetten szeretem őket - de tényleg van egy jellegzetes testszaguk, ami nekem mondjuk kifejezetten kellemes, de akkor is más.
Próbálj meg beszélni pár más fajta szomszéddal, hogy kicsit haverkodjatok, meg adjon neki jutifalit, hogy pozitív élményt kössön a fura szaghoz. De az is lehet, hogy simán megszokja egy idő után. Nekünk feka volt a szomszédunk, és bírták egymást, úgyhogy ezzel sose volt gond, de pl. amit még megfigyeltem ,hogy az ázsiak sosem barátkoznak kutyával, így a kutya sem különösebben szereti őket.
Valóban más a szaguk.
Ennyi.
Gondolom a részegeket sem szereti ugyanezért.
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__964444-a-ciga..
Más a szaguk... itt írják páran
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!