Beteg a kutyám. Mit tehetek? :/
azért nem csináltam semmit, mert nem voltam itthon, szlovákiai vagyok, és koleszba jártam..pénteken jöttem haza, nagymamám szólt, hogy a kutya nem eszik.. ma sétáltam a kutyával, akkor egész jól megvolt.
nálunk vasárnap nem rendel az orvos, a nevét kiderítem, és köszönöm :\ azért remélem, valami nagy baja nem lesz..
Vedd elő a lexikont és kezdd az A betűnél. Mire a Z-ig jutsz, biztosan találkozol azzal a betegséggel, ami neki van. Talán még a gyógyszer neve is benne lesz.
Ehhez még veszel fonendoszkópot, mikroszkópot, injekciós tűt, néhány egyéb műszert, 6-7 év alatt akár meg is állapíthatod, hogy mi baja VOLT a kutyádnak.
Alternatív megoldásként állatorvost tudok javasolni.
nem érted, hogy nálunk vasárnap nem rendel az állatorvos? 16 éves vagyok, telefonszámom nincs az állatorvoshoz, a nevét sem tudom, eddig én még nem is voltam állatorvosnál..
a kutyát vettük, szóval a papírjain rajta van az állatorvos telefonszáma elvileg.. nem? :/
na, adtam a kutyának vizet, már iszik.
hétfőn iskola helyett reggel azonnal viszem a kutyát orvoshoz! :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!