Melyen az angol cocker spániel teljesen rövid szörel? (többi lent)
Figyelt kérdés
valaki tudna nekem linkelni a.cocker spánielről képet hogy rövidrevan nyirva?nagyon kiváncsi vagyok milyen ha le van nyirva a szöre mert nem sokára kapot egyet de annak le van nyirva a szöre nagyon rövidre és azért kéne hogy át ne tudjanak vágni egy keverékel mivel nekem nincs annyi pénzem hogy 80-100 ezrekért vegyek sajna:(pedig jobb lenne...igyis hat éve gyüjtöm a zseb pénzem rá hogy legyen egy ilyen kutyusom:)mert ha keverékre hasonlitana akkor néznék másikat de jelenleg ez a leg olcsobb kutya per pill :)kérem aki tud segitsen.nagyon meg köszönöm2010. júl. 7. 18:30
11/18 A kérdező kommentje:
9 hós a kutya.és nagyon ugy néz ki rajta minden mint egy spánielen csak ugye most le van vágva a szöre de ugy néz ki mint a tied csak korom fekete.sajna nem tudok képet küldeni róla.köszi mindenkinek a válaszokat linkeket:)nem fajtatiszta most derült ki most kérdeztem a gazdáját mert háztól veszük öket is át vágták a kutyával meg veték fajtatisztánként és kiderült hogy lablador és cocker spániel kutyus keveréke ,viszont nekik igy nem kell ugyhogy elhozom mert menhelyre akarják adni:(végülis nem a külsö számit:)
2010. júl. 7. 19:45
12/18 A kérdező kommentje:
jah és most hogy kiderült ingyen adják a kutyát csak hogy tünjön el tölük hát elég rosz de ez van csak azért ki dobni egy kutyot mert nem fajtatiszta ez nem szép szerintem:(
2010. júl. 7. 19:47
13/18 anonim válasza:
Ez szép dolog tőled!
Másrészt viszont nem értem az ilyen embereket, mint a szóban forgó kutya gazdái. Nem voltak jól tájékozottak, elővigyázatosak, így csőbe húzták őket, ennek most mégis az a szerencsétlen kutya issza meg a levét. :( Remélem nálad jó sorsa lesz.
14/18 A kérdező kommentje:
nálam jó helye lesz én nem adom semmi pénzért sem oda.igaz nem kertes házba lesz hanem szoba kutya lesz de már el olvastam több tiz oldalt is a angol cocker spánielről és nagyon sok mozgás igény kell neki de ezt én válalom is.be oltatom,ivartalanitom,féregtelenitem,s meg veszek neki a világon minden szükségleteit amenyit tudok persze költeni rá de persze nem egyszere jah meg egy hatalmas szeretetet is kapna jó sokat
2010. júl. 7. 20:10
15/18 anonim válasza:
szombaton jö na kozmetikus, nekünk is angol cocker van, a fejtetőjét kivéve mindenhol lenyírjuk, olyan mint egy minivizsla hosszú füllel :) majd rakok fel képet ha akarod
16/18 A kérdező kommentje:
oké köszönöm.hát jó lenne ha tudna felrakni képet a kis kutyájáról.am mekkora a marmagasága a kutyájának?:D
2010. júl. 7. 21:29
17/18 anonim válasza:
NEm tudo képet felrakni, de ugy nézk i mint az utánnam lévő linkelt, a szőe...csak fekete. :)
18/18 A kérdező kommentje:
értem köszönöm.de azért szívesen meg néztem volna de semmi baj:D
2010. júl. 7. 21:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!