Budapesti ajánlott állatmenhelyt keresek, jövendő kutyám megtalálása érdekében. Kérlek tedd meg nekem, hogy címmel és a tömegközlekedési eszköz megnevezésével tájékoztatsz engem?
Az egyik legismertebb a Rex Alapítvány, Káposztásmegyeren a Farkaserdőnél például. Pont előtte tudtommal nem áll meg semmi, de a 30-as buszokkal el lehet jutni a közelébe, aztán séta.
A Noé a 17. kerületben van, de oda nem tudom, mi jár, nem vagyok ismerős arrafelé.
Mindkettőnek van weboldala és facebookon is megtalálhatók elérhetőségekkel.
Ha dél-budai vagy, akkor a XXII. kerületben ott van a HEROSZ Állatotthon (101-es, 150-es busz Kelenföldről vagy a Camponától). Budapest határától nincs messze a Budaörsi Állatmenhely, ők gyepmesteri telepként is működnek, szóval sok kutya van, korlátozottak a lehetőségeik, de nem is támasztanak túlzott feltételeket az örökbefogadáshoz, mint egyes helyeken. (Kelenföldről például a 172-es, 173-as, a Széll Kálmán térről a 140-es busszal lehet oda eljutni).
Bízom benne, hogy egymásra találtok majd egy kutyával! Sok szerencsét és boldogságot hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!