Mi a véleményetek a rottweilerekről? Könnyen lehet őket normális, kezelhető kutyává nevelni? Van egy 8 hetes kutyám, de amint látom, elég akaratos lesz, sűrűn morog, és gyakran harapdál is. Remélem le bírom erről szoktatni!
Minden kiskutya morog és harapdál 8 hetes korában. Amelyik nem, az értelmi fogyatékos.
Rotiból is lehet szelid, engedelmes kutyát nevelni.
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__988849-segits..
Nemrég volt egy hasonló kérdés.
13évig volt Rotink!Szeretett minket!Nem harapott meg soha egyikünket sem kivéve a szomszéd fiút aki a seprővel "provokálta" Pedig akkor még csak 10hónapos volt de jól megharapta!Bár azt hiszem megis érdemelte a srác!
Hamar tanul,nem önfejűsködik!Szeretetre méltó!
A palotapincsink sokkal hamisabb volt!
A Te kicsid még kölyök nyilván csak játszik,mivel nekik ez még a játék!Időben kezd el nevelni és nem lesz gond később se!Sok Sikert hozzá:)És jól választottál:)(igaz én elfogult vagyok)
Szia! Én azt javaslom, hogyha meg vannak az oltásai, vidd kutyaoviba, majd kutyaiskolába. Ott nem a kutyát tanítják, hanem téged. Nem tudom hol laksz, de én mindenképpen Tükör módszeres sulit javasolnék, mert a hagyományos módszerekkel vagy olyan kutyát nevelsz, aki félelmében engedelmeskedik, ezért kiszámíthatatlan, vagy olyat, amelyik előbb-utóbb megtorolja, hogy szöges nyakörvön rángattad.
Ha pesti vagy, akkor népsziget vagy őrmező, ha nem, akkor ezek vannak: [link]
Emellett egy kis olvasmány: www.scribd.com/doc/8027039/Jan-Fennel-Kutyapszichologia
És egy kis sorozat: [link]
Ha tudod mit miért és hogyan csinálsz, kellőképpen szigorú vagy, akkor meg fogod tudni nevelni is. De arra vigyázz, hogy nála fokozottan igaz, hogy agresszió agressziót szül.
Mostmég nagyon kicsi, nyitogatja a szárnyait, ez még nem olyan komoly. Csak kitartóan és következetesen törd le őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!