Miért alszik a kutya, macska kizárólag az én helyemen?
Adott egy franciágy,alszik rajata én és a párom.
Van kutyánk és egy macskánk.
Mindkét állat kizárólag az én helyem hajlandó aludni az ágyon,ha ott vagyok ha nem.
Ha alszok a lábamhoz fekszenek ha elmentem dolgozni korán
akkor a párnám vagy a derék tájéka a favorit nekik. Miért?
Másodlagos vagyok a rangsorukba,sajátjuknak érzik azt a helyet vagy csupán szeretnek? (nem én vagyok a gazdi!)
Vagy a "szagom miatt"..? (fürdök rendszeresen mielőtt valaki besirna röhögéstől!)
Ez egy érdekes kérdés, nálunk is ez van.
Két macskánk van, az egyik az konkrétan az enyém, páromtól tart, kerüli, én adom neki a kaját, hozzám odajön, stb. Mégis pàrom pàrnáján alszik mindig, hogy aztán pánikolhasson ha odajön. :D
A másik macska meg inkább páromé, bàr az emberbaràtabb, engem is elfogad. Na, az a macska viszont csak az én helyemen alszik, ahogy te is írod, a lábamnál, ha felkelek, akkor derèktájnál. De olyan szinten, hogyha éjszaka felkelek mosdóba, visszafelé tuti ráülök/fekszek, mert már ott van a helyemen...
A miértre sajnos nem tudom a választ, de érdekes. :) Párom szokott viccelődni, hogy "elszeretem" a macskáját :D
Május óta már el is felejtettem ezt a kérdést. :-D
Még mindig ott alszanak? Ha le akarjátok szoktatni őket onnan, akkor ez segíthet:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!