Mi történik a kutya testében az örökre elaltatás során?
Azért kérdezem, mert az elaltatás után csak másnap tudtuk elhamvasztatni és reggelre sok vér folyt ki a száján vagy az orrán.:(
Úgy tűnt, hogy csak elaludt. Amikor a második injekciót megkapta, 1-2 másodperc volt. De ez nem olyan, mint egy kapcsoló, hogy megnyomom és kikapcsol. Tudtam, hogy borzasztó dolog lehet. De ez a sok vér nagyon megrázott.
" De van az a fajta altatás, amikor műtéti altatás közben megkapja a második injekciót és kikapcsolják az agyát."
Nem tudom miről írsz. Sajnos nem egy kutyámat altatták már el a szemem előtt, először altató injekció, utána ha mélyen alszik egy olyan, amitől leáll a légzése, szívműködése. S ezt adják akkor is ha műtéti altatásban van a kutya. Nem tudom milyen kikapcsolt agyról írsz sajnos!
Nem műtét volt!
Először elaltatják a kutyákat ugyanazzal az altatóval, amivel műtétekhez szokták. Ez fájdalomcsillapító is és altató is egyben. Ezután jön a kivégző injekció. Az, hogy kikapcsolja az agyát, arra értendő, hogy azért áll le a légzés, szívműködés, mert a szer kikapcsolja az agyat. Ez nagy dolog, mert azelőtt volt egy borzasztó altató injekció, ami légzést bénított az állatoknál, tehát leállt a légzése, de az agya még működött. Egyszer egy állatorvos ezzel a légzésbénítóval altatta el a kutyámat és azt a haláltusát nem kívánom senkinek, max. annak az orvosnak. Szóval ezért én tudom értékelni azt a fajta altatást, amikor a kutya nem megfullad, hanem azért áll le a légzés és a szív, mert már az agy sem működik.
Te annyit látsz kívülről, hogy megáll a légzése és a szíve. Eközben szétrobbantak odabent az erei ezek szerint. Semmi köze nem volt ennek a vérzésnek a betegségéhez. Így működik a második injekció. Szerintem mindenkinél. Csak nem látod. 2 órán át volt a karomban és nem folyt belőle vér. Csak reggelre folyt ki. Ha előbb el tudjuk hamvasztani, sose tudom meg, hogy belül elvérzett az injekciótól.
Jól van, okosodj, elmélkedj, kombinálj, de semmit nem tudsz erről a témáról, csak lököd a baromságaidat!
Részemről befejeztem, fegyvertelen emberrel nem vívok csatát!
Én nem olvastam/hallottam olyan halálról ami kellemes lehet.
Vagy te tudsz valamit kérdező?
Ha nem, inkább te állítsd le magad!
Ne haragudjatok, de azt gondoltam, intelligens emberek válaszát fogom kapni.
A baromságra, miszerint a kutya a műtét miatt vérzett, megírtam, hogy nem műtét volt, de értő-olvasás nem megy itt nektek.
Olyan altatót kapnak először, amit műtételnél is kapnak. Nem azt írtam, hogy műtötték.
Tehát nem a műtéttől vérzett, mivel nem is volt műtét, hanem a második injekciótól.
De nyilván képzeltem azt a sok vért, ami reggelre kifolyt belőle.
A továbbiakban aki a frusztráltságát akarja kiélni, takarodjon innen, mert gyászolok és annyit akartam tudni, tudja-e valaki, a második injekció hogyan okozhatta azt a sok vért. Valamelyik sötét közületek lepontozta az első válaszolót, pedig amit tapasztaltam, az egybevág azzal, amit írt.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!