Bántani fogja a kutyám az új kiskutyát?
mind1, haggyuk inkább, felelőségteljes gazdinak tartom magam és inkább nem tőletek kérek tanácsot. Csak egy egyszerű kérdésre voltam kiváncsi, amit ha nem fejtettem volna ki bövebben akkor nem köttök belém.
NINCS ITT EZ A KERDES
Hagyjátok már szegény kérdezőt! Itt már mindenki bele van buzulva ebbe a szaporitó kérdésbe, tiszta fanatikusok! Térjetek már észhez! A mi kutyusunknak akit az utcáról fogadtunk be 2szer lett kiskutyája a saját hibánkon kívül, mert igenis a kan kutyák simán átmásznak egy kerítést ha tüzel a másik! És nem kell rögtön ivartalanításért rohanni,mert az árthat is egy állatnak! Pl. az egyik ismerősömé utána úgy meghízott,hogy már mozogni is alig bír és attól!! Azért az nem egy természetes dolog, hisz az állatok sem arra születnek hogy ivartalanítsák őket! Mi Elajándékoztuk a kutyusokat,mert ez is egy mód,nem csak az hogy vki pénzért eladja meg tenyészti. EZ NEM SZAPORÍTÁS!!!! És az kutyatartók 80%-a így van. Kb 20 az aki tenyésztő, törzskönyv meg minden. Miért kell mindenkire ráfogni hogy menhelyre kerülnek a kutyái, főleg hogy el is magyarázta hogy NEM,csak a begyepesedett agyatok már ezt nem képes felfogni.
De rátérve a kérdésre, egy idő után meg fogja szokni a kiskutyákat, csak még nem barátkozott meg velük. De arra tényleg vigyázz, hogy a kutyáknál nincs olyan,hogy testvér meg anya! Nekik mindegy kivel csinálják. Felelős állattartásra van szükség,nem pedig rögtön ivartalanításra, meg egymás köpködésére!!!
"felelőségteljes gazdinak tartom magam"
még véletlenül se tarsd magad annak:
8-10 éves kutyát elletsz
menhelyi kutyát elletsz
azt se veszed észre ha vemhes a kutyád
milyen fajta kutya az amiből mindekinek kell, de azt se tudod ki az apja?
sorra "döglenek" a kiskutyák, de szerinted ez természetes
szerintem süllyed el ...
elözö: "Szóval van egy nőstény kutyusom, 10 éves, van neki egy kan kölyke, aki már 2 éves. Most ennek a nöstény kutyusomnak megint lett egy nőstény kölyke"
szerinted nem elleti???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!