Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Bántani fogja a kutyám az új...

Bántani fogja a kutyám az új kiskutyát?

Figyelt kérdés
Szóval van egy nőstény kutyusom, 10 éves, van neki egy kan kölyke, aki már 2 éves. Most ennek a nöstény kutyusomnak megint lett egy nőstény kölyke. Arra lennek kíváncsi, hogy a 2 éves kan kutyusom el e fogja viselni az új nőstény kutyust? Mert amióta lekölykezett a kutyam, azóta a kan kutya olyan furcsan viselkedik, morog a kicsire...
2010. júl. 6. 21:35
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
Hat ugy nagyon el tudom vinni dokihoz, hogy reggel felkelek és megvannak a kutyák és egy meg van dögölve. Most is elvittem doktorhoz, de igy is megdöglött egy kutya, mert nehezen jött ki és megfulladt. Minden kölykezésnél előfordult ez, nem tudok mit csinalni ezzel.
2010. júl. 6. 23:34
 22/36 anonim ***** válasza:
100%
De tudsz. Nem elleted. Milyen fajta kutya kell neked? Keverék mindenhol van! Mert ha csak beszökött egy kutya hozzá akkor nem hinném hogy túl nagy a valószínűsége hogy ugyanolyan fajta, így nem fajtatiszták!
2010. júl. 6. 23:38
 23/36 A kérdező kommentje:

mind1, haggyuk inkább, felelőségteljes gazdinak tartom magam és inkább nem tőletek kérek tanácsot. Csak egy egyszerű kérdésre voltam kiváncsi, amit ha nem fejtettem volna ki bövebben akkor nem köttök belém.

NINCS ITT EZ A KERDES

2010. júl. 6. 23:44
 24/36 anonim ***** válasza:
67%
Nekünk 9 és fél évesen nem tudott megelleni a kutyánk, mert bemászott a kerítés alatt egy róti keverék kan. Szegény Szutyi, az állatorvos se tudott segíteni rajta, belehalt. Túl nagy volt a kicsik feje.
2010. júl. 6. 23:48
 25/36 anonim ***** válasza:
0%

Hagyjátok már szegény kérdezőt! Itt már mindenki bele van buzulva ebbe a szaporitó kérdésbe, tiszta fanatikusok! Térjetek már észhez! A mi kutyusunknak akit az utcáról fogadtunk be 2szer lett kiskutyája a saját hibánkon kívül, mert igenis a kan kutyák simán átmásznak egy kerítést ha tüzel a másik! És nem kell rögtön ivartalanításért rohanni,mert az árthat is egy állatnak! Pl. az egyik ismerősömé utána úgy meghízott,hogy már mozogni is alig bír és attól!! Azért az nem egy természetes dolog, hisz az állatok sem arra születnek hogy ivartalanítsák őket! Mi Elajándékoztuk a kutyusokat,mert ez is egy mód,nem csak az hogy vki pénzért eladja meg tenyészti. EZ NEM SZAPORÍTÁS!!!! És az kutyatartók 80%-a így van. Kb 20 az aki tenyésztő, törzskönyv meg minden. Miért kell mindenkire ráfogni hogy menhelyre kerülnek a kutyái, főleg hogy el is magyarázta hogy NEM,csak a begyepesedett agyatok már ezt nem képes felfogni.

De rátérve a kérdésre, egy idő után meg fogja szokni a kiskutyákat, csak még nem barátkozott meg velük. De arra tényleg vigyázz, hogy a kutyáknál nincs olyan,hogy testvér meg anya! Nekik mindegy kivel csinálják. Felelős állattartásra van szükség,nem pedig rögtön ivartalanításra, meg egymás köpködésére!!!

2010. júl. 7. 08:45
 26/36 anonim ***** válasza:
0%
Ja még vmi!Én most vettem egy kiskutyust a befogadott kutyusunk mellé. ELőször morgott rá,nem szerette, meg akarta mutatni ki az úr a háznál egyedül sem mertük őket hagyni,de pár nap múlva már minden okés volt. Azóta már együtt is játszanak.
2010. júl. 7. 08:47
 27/36 anonim ***** válasza:
95%

"felelőségteljes gazdinak tartom magam"

még véletlenül se tarsd magad annak:

8-10 éves kutyát elletsz

menhelyi kutyát elletsz

azt se veszed észre ha vemhes a kutyád

milyen fajta kutya az amiből mindekinek kell, de azt se tudod ki az apja?

sorra "döglenek" a kiskutyák, de szerinted ez természetes

szerintem süllyed el ...

2010. júl. 7. 09:16
 28/36 anonim ***** válasza:
0%
Nem elleti azt a szerencsétlen kutyát fogd már fel! Ekkora parasztok minek írnak be? Erre nincs szükség! álljatok már le! Nah meg mostmár az is baj hogy menhelyről van.Eddig meg az volt a bajotok hogy nem onnan hoz kutyát. Hát igen a ez a fanatikusság már elveszi az emberek eszét!! Gyakorlatban kéne gondolkozni nem elméletben!
2010. júl. 7. 09:51
 29/36 anonim ***** válasza:
100%

elözö: "Szóval van egy nőstény kutyusom, 10 éves, van neki egy kan kölyke, aki már 2 éves. Most ennek a nöstény kutyusomnak megint lett egy nőstény kölyke"

szerinted nem elleti???

2010. júl. 7. 11:26
 30/36 A kérdező kommentje:
08:45, köszönöm. Amíg tüzel a kutya, addig miért nem lehetne elletni? Egyébként is, majdnem 10 éves kutya, de ugy viselkedik, ugy játszik, mint egy kölyök. És nem akartuk már hogy legyen kiskutyája, teljesen véletlenül lett...ti nem hiszitek el, hogy át tudnak jönni a kerítésen egy kan kutya. És azért ez a fajta keverek kutya kell nekünk, mert hasznos. Ugye mar emlitettem, hogy falusi vagyok, tehát van kertünk is. És ahol van kert, ott vannak kártévők is. És ez a fajta kutya tökéletes azoknak a kiirtására. Hiába volt nekem fajtiszta kutyam, semmit nem tudtam vele kezdeni, haszontalan volt, csak feküdt meg evett, és nem kapta el a kártevőket.
2010. júl. 7. 12:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!