Bántani fogja a kutyám az új kiskutyát?
Figyelt kérdés
Szóval van egy nőstény kutyusom, 10 éves, van neki egy kan kölyke, aki már 2 éves. Most ennek a nöstény kutyusomnak megint lett egy nőstény kölyke. Arra lennek kíváncsi, hogy a 2 éves kan kutyusom el e fogja viselni az új nőstény kutyust? Mert amióta lekölykezett a kutyam, azóta a kan kutya olyan furcsan viselkedik, morog a kicsire...2010. júl. 6. 21:35
11/36 anonim válasza:
Ha ilyen jó gazda lennél akkor rég ivartalanítottad volna a kutyát és nem engeded hogy 10 évesen!!! szüljön, mert ez nagyon durva. És ha eddig nem hát most tuti be fogja fedezni a kanod a két szukát ha a másik is megnő. De látom ez téged nem zavar.
12/36 A kérdező kommentje:
Soha nem adtam be menhelyre kutyat, sőt ezt a nőstény kutyát én fogadtam be, és még támogatom is egy menhelyet, szóval egy szavatok sem lehet erre. Kár volt ezt megkérdeztem....és igen, ilyen jo gazda vagyok, és nem ivartalanítom a kutyám. És mondtam, hogy nem tudtuk, hogy kiskutyája lesz. Nem tudom ti mit képzeltek rólam, de törödök az kutyáimmal. Vegyetek úgy, mintha itt sem lenne ez a kérdés, megoldom inkább magam....nincs szükségem a sok városi bunkó (tisztelet a kivételnek) véleményére, akik talán életbe nem gondoztak kutyát
2010. júl. 6. 22:48
13/36 Akiteki válasza:
Mi gondozzuk a kutyáinkat.
Te meg a szokásos vadparaszt módra csak tartod.
Ja, már az is bűn, ha valaki városban él és kultúráltan tartja a kutyáit.
Egyébként falun lakom. Oda költöztem, hogy lehessen több kutyám.
Épp ma volt egy kedves történetem:
Mentem a kutyámmal oltásra délelőtt és megálltam tankolni a falu szélén. A benzinkút tulajnője meglátta a kutyát a kocsiban, persze rögtön beszélgetni kezdtünk. Mondta, hogy ő is a szomszéd faluba jár az orvoshoz, mert milyen rendes, azt is észrevette, mikor jött oltani a kutyát meg a cicáit, hogy a kutya és az egyik macsek vemhes, így még időben el tudta vinni ivartalanítani őket.
Szóval nem reménytelen a helyzet, csak kell egy olyan ember, akinek kellő tekintélye van és elfogadják a véleményét.
14/36 A kérdező kommentje:
ok, ez a kérdés itt sincs....nem akarok vitatkozni
2010. júl. 6. 23:02
15/36 anonim válasza:
sztem ivartalaníttasd a szuka kölyköt így nem fedezi be a kan,mert testvérek is párosodnak hiába nőnek fel együtt és egy csomó betegségtől megmented.
16/36 A kérdező kommentje:
hat en ugy szoktam csinalni, mikor tüzel a nőstény, hogy becsukom. Van egy olyan hely az udvaron, ami be van kerítve, ott király helye van a szukának. Azért nem akarom ivartalanítani a kutyát, mert 5 év mulva akarom, hogy legyen kiskutya, utánpótlás ebből a fajta kutyából.
2010. júl. 6. 23:16
17/36 anonim válasza:
Kiskutya pótlás? Ebből a fajtából? Inkább menhelyről fogadj be. Lehozol egy almot egyetlen kiskutyáért? Vagy mindet megakartad tartani?
18/36 A kérdező kommentje:
Sosem szokott olyan sok kiskutya lenni. Maximum 5, de abból egy vagy kettő valami miatt magától megdöglik. marad 3 vagy 4, egy marad nekem, 3at meg el tudok ajándékozni. Nagy forgalom van nálunk, sokan járnak hozzank és ha alkalmasnak talalom a gazdit, akkor odaadom neki.
2010. júl. 6. 23:26
19/36 A kérdező kommentje:
menhelyre vagy utcára soha nem dobnák ki kutyust.
2010. júl. 6. 23:28
20/36 anonim válasza:
Persze megdöglik és azt te csak így leszrod jó gazda ilyenkor megy az orvsohz és megmenti... Lehet hogy a városi bunkó jobban törődik a kutyáival. Remélem a gyerekeidről is így beszélsz hogy nem ha megdöglik a férgese,.,,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!