2 hónapos kutyáról éjszakára le kell venni a frissen feltett nyakörvet?
Fajtiszta labrador kölyök kutyáról van szó, ma érkezett hozzánk és az előző gazdija adta rá először ma a nyakörvet.
Előre is köszönöm a segítséget! :)
Én levenném.
Az én kutyámon is csak séta alatt van rajta.
Könyörgöm legyünk már tisztában állattartóként, hogy mi a különbség faj és fajta között.
Ez nem nyelvtan nálciság, hanem alap szintű tudás, amit egy kutyatartónak főleg tudnia kellene.
Kedves Okoska, FAJTAAAAATISZTA! Remélem nyugodtan alszol világ ura...
1. A kutya nem az enyém, csak anyám elhozta egy ideig lesz nálunk. Ergo nem én vagyok a híres kutyatartó. Ettől függetlenül biztos én leszek szar gazdi, ha fajtisztát merek mondani fajtatiszta helyett, a világ sorsa múlik rajta tényleg.
2. Az volt a kérdésem lényege, hogy rajta maradhat-e éjszakára a nyakörv. NEM az hogy fajtiszta vagy fajtatiszta-e a kutya. Képzeld nem értek a kutyákhoz, nem tartottam állatot ezelőtt sosem, (többnyire ezért írtam ki a kérdést is!!!) plusz a fentiekben leírtak alapján nem én vagyok a nevezetes kutyatartó. Azt gondolom egy "a" betűnek itt most nincs jelentősége. Jótanácsként is lehetett volna ezt írni, nem kioktatásként. Tudod óriási a különbség a két szó között, ha már köcsögösködünk.
Esetleg ha így írod, bár tudod hogy nem ez volt a kérdés, de jó ha tisztában vagyok a fajtiszta és fajtatiszta szó különböző értelmével, akkor az tanács lett volna. Én pedig megköszönöm hogy felhívtad rá a figyelmemet normális hangnemben.
Majd akkor lesz ez fontos ha pl fedeztetni akarnánk, vagy más esetben amit szintén nem tudok én a "hülye és felelőtlen kutyatartó".
3. Az egyik hozzászóló bizony a fojtó szót ly-vel írta így: "folytó" ---> ezt nem vetted észre? Gyorsan g**izz vele is, még a végén rémálmaid lesznek.
Azt hittem ehhez a kérdéshez nem lesz idiotizmus meg vita, de egyesek nem bírják ki kötekedés nélkül.
"Tisztelt F****lengetők!" Álmodjatok fajtatiszta kutyákkal a törzskönyveikkel együtt. :D
Az értelmes válaszolóknak köszönöm a hozzászólást, titeket felpontoztalak! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!