Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Foresto nyakörvet 8 hetes...

Foresto nyakörvet 8 hetes pici dobermannak?

Figyelt kérdés
Kan

2019. márc. 6. 22:37
 1/7 A kérdező kommentje:
És hány kilóra?
2019. márc. 6. 22:47
 2/7 Duenna ***** válasza:
Igen, már lehet ilyen fiatalon is Foresto nyakörvet rakni a kölyökkutyára. A legkisebb méret elég lesz erre az évre, mert a nyakörvet lehet bővíteni.
2019. márc. 6. 23:16
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, sok kutya nem bírja, "kieszi" a kutya nyakàt a nyakörv. Minimum 4 de inkàbb 6 hónapos kortól ajánlottak a bolha nyakörvek.
2019. márc. 7. 01:06
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszaitokat! :-)
2019. márc. 7. 07:04
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

A Forestot 7 hetes kortól használhatod, semmi baja nem lesz a kutyádnak!!!

Viszont én a nagyot venném, és megvárnám, hogy 8 kiló fölött legyen a kutya súlyban :)

2019. márc. 7. 07:22
 6/7 A kérdező kommentje:
Én is a nagyobbikat gondoltam megrendelni. Az után, hogy 8 kg felett lesz, megpróbálom. Addig megoldom cseppekkel. Gyorsan nőnek. Közben szoktatom a nyakörvhöz, hátha nem tépi le. :-D Nagyon köszönöm!
2019. márc. 7. 13:08
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Forestót 7 hetes kortól lehet használni, de most semmi értelme mert nem nagyon szabad kivinni. Én várnék még vele egy picit, (16 hetes korig) addig is lehet nyakörvhöz szoktatni.
2019. márc. 7. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!