Foresto nyakörvet 8 hetes pici dobermannak?
Figyelt kérdés
Kan2019. márc. 6. 22:37
1/7 A kérdező kommentje:
És hány kilóra?
2019. márc. 6. 22:47
2/7 Duenna válasza:
Igen, már lehet ilyen fiatalon is Foresto nyakörvet rakni a kölyökkutyára. A legkisebb méret elég lesz erre az évre, mert a nyakörvet lehet bővíteni.
3/7 anonim válasza:
Nem lehet, sok kutya nem bírja, "kieszi" a kutya nyakàt a nyakörv. Minimum 4 de inkàbb 6 hónapos kortól ajánlottak a bolha nyakörvek.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszaitokat! :-)
2019. márc. 7. 07:04
5/7 anonim válasza:
A Forestot 7 hetes kortól használhatod, semmi baja nem lesz a kutyádnak!!!
Viszont én a nagyot venném, és megvárnám, hogy 8 kiló fölött legyen a kutya súlyban :)
6/7 A kérdező kommentje:
Én is a nagyobbikat gondoltam megrendelni. Az után, hogy 8 kg felett lesz, megpróbálom. Addig megoldom cseppekkel. Gyorsan nőnek. Közben szoktatom a nyakörvhöz, hátha nem tépi le. :-D Nagyon köszönöm!
2019. márc. 7. 13:08
7/7 anonim válasza:
Forestót 7 hetes kortól lehet használni, de most semmi értelme mert nem nagyon szabad kivinni. Én várnék még vele egy picit, (16 hetes korig) addig is lehet nyakörvhöz szoktatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!