Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyibe kerül egy malinois...

Mennyibe kerül egy malinois kutya?

Figyelt kérdés

Természetesen tudom, hogy nem 25-50 000 ftra kell számítani. Nem szaporítótól akarok kutyát, mivel versenyzésre (BH,IGP) munkára lesz, így egy top idegrendszerű és egészségű kutya kell, ami nem két fillér tudom. Nem is most hirtelenjében gondoltam, hanem szépen összegyűjtve az árát pár hónap, esetleg egy év múlva. Azért gondolkozom, mert hallottam már olyat, hogy nem kérték ki a munkára szánt alom törzskönyvét.

Például most láttam egy ígéretes párosítást, ahol a szülők törzskönyvi neve, eredményei és maga a törzskönyv is fel volt tüntetve, viszont a kölykök mindössze 80 000 ftba kerültek. Ez reális vagy ez csak egy törzskönyves kutyákat szaporító ember? A munkakutyák ára is úgy mozog, mint a kiállítási kutyáké?

Előre is köszönöm a válaszokat ;) !

2019. máj. 6. 19:26
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Rendben, köszönöm szépen :) !

Akkor utánanézek a rendes kenneleknek!

2019. máj. 6. 20:33
 12/12 anonim ***** válasza:
53%
Csak tök abszurd hogy leszögezted, nem akarsz olcsó szapis kutyát, csak törzskönyves tenyésztőt, majd hozol egy szapis kutyust és hőbörögsz hogy miért nem jó...
2019. máj. 8. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!