Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 8 éves rottweiler (kan)...

8 éves rottweiler (kan) kutyám van és az utóbbi két napban alig evett. Mitől lehet?

Figyelt kérdés
Decemberben lesz 9 éves. Közérzetén nem vettem észre nagyon eltérést mindig is ilyen lusta volt. Átnéztem a fogait, úgy tűnik renden vannak. Megnéztem a szájpadlását is nem akadt-e fent valamilyen csont de semmi. Tegnapelőtt áztatott kenyeret kapott + valami húsleves maradékot. Tegnap pedig tápot de egyikbe se szagolt bele. Mindig nagy étvágya volt ezért furcsállom. A melegtől lehet vagy lenne valami köze a két kiskacsának amit pont két nappal ezelőtt evett meg egészbe? (szegénykék átszöktek a szomszédból) Állatorvost egyenlőre nem szeretnék hívni hiszen széklete volt az éjjel és nem is hányt. Reggel megevett egy kicsi puha kenyeret de az nagyon kevés volt. Szerintetek mi baja lehet?
2010. júl. 6. 10:09
 1/4 anonim ***** válasza:
A kenyér nem épp megfelelő táplálék egy kutya számára. Szerintem várj még 1 napot, ha akkor sem eszik, irány a doki.
2010. júl. 6. 10:13
 2/4 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy nem a legjobb kaja a kenyér egy kutyának, de ha nem eszik beáztatva finom, puha kis falatka...

Nem leehetséges, hogy túl melege van? azért nem éhes?

2010. júl. 6. 10:22
 3/4 anonim ***** válasza:

Lehet a melegtől is, de most nincs akkora hőség, hogy amiatt legyen. Inkább irány a doki.

A rotik szinte mindig jó étvággyal esznek( nekem is rotim volt,és épp a nagy étvágyuk miatt, hajlamosak a hízásra) ám a meleget nem jól tűrik, de most még 30 fok sincs. Nem meleg az oka.

2010. júl. 6. 10:36
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Szerencsére nem beteg csak válogat. Valószínű, hogy ráunt a tápra mert most vettem neki egy kis kutyakonzervet amit kapásból benyomott.
2010. júl. 7. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!