Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ingyen ( lehet kapni) spániel...

Ingyen ( lehet kapni) spániel kölyök kutyát? (többi lent)

Figyelt kérdés
nagyon szeretnék spániel kutyát nem baj ha keverék csak ne nőjőn nagyra,van kert de nem csak mi lakunk egyudvarba ezért szoba kutyának de vinném napi 4 szer sétálni,futatni meg mindent meg adnák neki.lehetséges hogy lehet kapni budapesten kölyök spánielt?nem akarunk menhelyre menni:( normális válaszokat kérnék szépen:D
2010. júl. 5. 18:17
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
tudom hogy irtál privit és válaszoltam is rá.utcsó köszike a linkeket .
2010. júl. 5. 23:09
 22/27 A kérdező kommentje:
mekkora a marmagasága?a spani-labi keveréknek?(privisre író)
2010. júl. 5. 23:28
 23/27 panettone ***** válasza:

Sziasztok,

ne haragudjatok nagyon korán van sietek még nem olvastam végig a topikot csak konkrétan a kérédsre válaszolnék.

a [link] oldalon vannak a spanimentés hirdetet kutyái. Tőlem ment már örökbe kölyök spaniel mivel nekik ideiglenesezem, de ez nagyon ritka és sajnos ha kölyök spaniel kerül a gondozásunkba annak nyomós oka van!

olvasd el Inox történetét Ő néhány hónapos volt mikor hozzánk került. [link] /index.php?option=com_content&view=article&id=24:egy-kueloenleges-toertenet&catid=1:hirek&Itemid=6

Ha ilyen igényeid vannak, hogy kölyök legyen azt sajnos nem tudjuk teljesíteni ha viszont kedves, okos játékos íig vérig spánilet szeretnél akkor a gazdikeresők menüpontban megnézheted kik keresnek gazdit és találkozhatsz is velük csak hívd fel a megadott számot és kérj egy időpontot.

De nem feltétlenül kellene abban gondolkodnod, hogy most azzonnal legyen saját kutyád, gyere ki mondjuk egy fajtamentő napra és ismerkedj velük majd meglátod nem attól lopja magát a szívedbe egy spani mert kölyök a felnőttek ugyanúgy tudnak, bújni szeretni pacsizni mint a kicsik.

Gondold végig mennyire fontos hogy kölyök legyen nálam eddig 8 kutya fordult meg és ugyanúgy a szívemhez őttek mint a sajátom akit ismerek 6 hetes kora óta. Sőt!

Sok szerencsét a keresgéléshez, ha gondod lenne szólj nyugodtan.

Marcsi

2010. júl. 6. 07:11
 24/27 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen.nem az hogy nem szeretem a felnöteket csak van egy 2 éves unoka öcsém és kevés kutya szereti a gyerekeket s más állatokat.köszönöm végig fogom nézni
2010. júl. 6. 11:29
 25/27 anonim ***** válasza:
Szia! Most fürdettem és nyírtam meg a kutyust mert már nagyon melege volt szegénynek főleg hogy fekete:S Meg is mértem neked a marmagasságot, nem volt könnyű mert nagyon játszani akart :) 38 cm magas és 12 kg. Ugyan akkorra mint egy spániel és úgy is néz ki azzal a különbséggel hogy nem göndör hanem hullámos a szőre. Mivel már 9 hónapos nem hiszem hogy nőne még maximum erősödni hízni fog, de ha odafigyelsz rá hogy ne etesd túl akkor nem fog elhízni mert igaz hogy nagyon tud enni de le is szaladozza. Nekem egy éves kisfiam van őt nagyon szereti pedig a gyerek húzza-nyúzza de őt nem érdekli, lefekszik a földre és elterül hogy dögönyözzük:D Nagyon szereti a gyerekeket.
2010. júl. 6. 12:04
 26/27 A kérdező kommentje:
oké.nagyon szépen köszönöm.és mikor tudnák hozni?amugy sokat a képekről nem látam söt egyeltalán nem amit az utobb küldöt de semmi baj:)nagyon arika lehet csak amit látam belöle inkább tacsira hasonlitott de biztos spániel.:)tudna az anya kutyusról képet küldeni privátra?köszönöm.nem baj ha nálunk nem kertbe lenne?amugy szoba tiszta?
2010. júl. 6. 17:19
 27/27 anonim ***** válasza:
Már leírtam hogy amíg bent tartottuk a lakásban addig szobatiszta volt, most kint van tartva ezért nem tudom hogy szobatiszta lenne e újra ha megint bentlakós kutya lenne, azt is leírtam már hogy a kertben egy helyre végzi a dolgát ezért szerintem a lakásban sem lennének problémák ha egyből nem is lenne szobatiszta akkor pici odafigyeléssel meg lehetne tanítani neked. Azt mondtad te tudtál volna vele foglalkozni és meg tudtam volna neki tanítani. Azért csak volna mert időközben anyukáddal még is meggondoltátok magatokat és mellé még vádoltok is hogy hazudtam nektek a kutyáról hogy angol cocker keverék pedig a slando-n amerikai cockerként van hirdetve, hát köszönöm szépen hogy ilyen kedvesek vagytok, inkább tanulj meg olvasni és akkor egyből rájössz hogy mindenhol angol cocker keveréknek van hirdetve azért mert az is és nem amerika cocker meg tacskó ahogy te azt írtad. Tudod nagyon megbántottál. Azt hiszed ennyit ér a becsületem??? Gondold át inkább ezt a kutya dolgot, nem vagyok én abban olyan biztos hogy neked szükséged van egy kutyára. Azt a pénzt amit a kutya elvinne inkább költsd magyar nyelv és illemtan órákra mert mind a kettő rád férne.
2010. júl. 9. 20:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!